|
31.01.2008, 22:14 | #11 |
Stvarno kod kuće
|
...
Slika 1
31.01.2008, 22:44 | #12 |
Vredan član društva
|
Mislim da necu nista isprobvat da nebi neszo sjebo...
|
31.01.2008, 23:22 | #13 |
Pravi prijatelj foruma
|
Verovatno da postoji resenje da se to kopca i na aktivne i pasivne kutije sve zavisi kakva je mikseta u pitanju i koje izlaze imas na njoj .Ipak ti od kuce ponesi svoje pasivne kutije i ne boli te glava pusti djavola nek spava jer kad se desi zlo kasno je kukati sta je bilo.
|
31.01.2008, 23:24 | #14 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 19.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
|
Ama Dado nećeš ništa sjebati, samo vodi računa kako to povezuješ!!!
Kao što Marco7 reče samo iz ova 3 OUTPUTS-a u kutije i radiće sve bez problema!!! Ja sam to radio prije 2-3 godine i to dugo vremena koristio sve dok nisam prodao aktivnu mixetu, a kolega Alix bi mogao malo pažljivije pročitati šta se sve pisalo na ovu temu a ne odmah "prišivati" etiketu filozofiranja jer mi smo tu da pomažemo jedni druge, a ovo što govorim-govorim iz iskustva...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
01.02.2008, 01:04 | #15 |
Odomaćeni član
|
Na ovaj nacin se mogu vezati ISTOVREMENO i aktivne i pasivne kutije. Pasivne se vezu na izlaz sa snagasa koji je i predvidjen za to (pise lepo bre ljudi gde se povezuje) a aktivne u line/rec/tape out, kao sto je Marco i postovao sliku.
Ovo sam i ja radio, kad 2 pasivne kutije nisu bile dovoljne, a bilo je pri ruci i 2 aktivne. Sve 4 su radile kako treba, bez ikakvih problema.
01.02.2008, 01:34 | #16 |
Godfather
|
Marco7 je sve lepo objasnio, a jager josh i dopunio!
Od ove teme ima i vishe nego dovoljno, tako da ide u lock! Ako nekome josh uvek nije jasno, neka pishe na pp, ili neka mi se javi na msn, yahoo, icq, gtalk ili skype. Ako ne meni, tu su i Marco7 i jagger. Ne vredi duziti dalje, a vidim i svadju na pomolu...
aktiva, aktivna, kutija, mikseta |
|
|