|
|
AILU - Sve shto vas zanima Bilo kakva pitanja, informacije i vezani za program |
|
Alati tema | Display Modes |
27.03.2006, 20:46 | #11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2005
Downloads: 10
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
|
Da li se moze izvesti neka kombinacija sa pocket pc?
SMRT FASIZMU!!! |
27.03.2006, 21:13 | #12 |
Godfather
|
Spremam mogucnost za Pocket PC, ali josh uvek nije izvodljivo.
Bar ne shto se mene tiche. Nije problem u samoj izvedbi. Vec sad znam kako sve treba uraditi. Problem je u nedostatku hardware-a. Moram prvo da napravim MIDI kabal za pocketa. Kad se opskrbim neophodnim hardware-om, prelazim u akciju i za pocketa...
27.03.2006, 22:16 | #13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 36
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
|
kolega opet imam onaj problem Run-time error 57 neznam šta bi moglo biti jel izbrisao sam sve programe s kompa koje zahtjevaju midi i instalirao AILU i opet izbacuje error.
|
27.03.2006, 22:35 | #14 |
Godfather
|
Hm...
Ne morash da izbacujesh programe, vec samo da nisu pokrenuti... Koji je OS u pitanju? Koje wavetable synthove imash instalitane? Koji hard-disk imash? Da nije SCSI, ili SATA? Moguce je da disk pravi problem zbog chitanja seriala. Program se vezuje za serian No hard-diska. Da li ti demo radi? Bilo bi dobro kad bi modao da mi napravish par screenshotova. Od trenutka pokretanja programa, pa na dalje. Nemam ni ideju zbog chega se to deshava, da budem iskren. Error57 se javlja kad se neki uredjaj ne odaziva. Uglavnom ako su u pitanju hard i shtampach. S' obzirom da shtampach ne pozivam ni u jednom trenutku, jedino mi hard pada na pamet...
29.03.2006, 16:13 | #15 |
Vredan član društva
|
Mozel se to Napravit da se Nenosi Computer na Svirku???
Kako se Moze na Roland G1000 Napravit sa midi Cabl a da nemoze na Korg PA serie??? Ovo mi nikako neide u Glavu... Pozdrav! Hrci |
29.03.2006, 16:54 | #16 |
Otac nacije
|
@hrci
Te terce sto trazis postavio sam vec odavno u download centar. Terce midi out-in set. |
29.03.2006, 17:33 | #17 |
Godfather
|
Verovatno za sve moze nekako, ali pitanje je kako...
Ja sam imao neke ideje, ali nemam Korga, tako da na njemu ne mogu da radim. Ovo shto radim je univerzalno za sve klavijature. Radi na bilokom uredjaju koji ima MIDI. P.S. Za koji dan izlazi i podrshka za vezu sa Soft Synthovima. Sad nece biti potrebe da se rade posebne terce za FM7. Svaka boja koju imate za ovaj prog ce moci da se koristi kao terca. I ne samo FM7, vec bilokoji program koji podrzava MIDI Input...
31.03.2006, 20:32 | #18 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.01.2006
Downloads: 125
|
Vaxter !!!
Svega mi srce si sto si to poceo da radis za FM7. Izprobao sam bas uz korist AILU neke stvai da probam sa FM7 ali nazalost hehe nije islo ali ova vjest je dosla bas upravo vrjeme da mi olaksa misli. Reko dali ce iko upitati za fm7 da nebudem dosadan. Znaci za koji dan ti nam javi kad je gotovo tu za Fm7 i ako moze malo upustvu za njega ili ce biti jako jednostavno ?? Pozdrav majstore vaxter |
31.03.2006, 20:35 | #19 |
Godfather
|
Bice krajnje jednostavno, a + ce biti i objashnjenje u uputstvu!
31.03.2006, 20:48 | #20 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.01.2006
Downloads: 125
|
Vaxter !
Reci mi odprilike za koliko dana mozemo se nadati mi koji imamo fm7 da ce se to moci da izproba ? |
Favoriti |
Oznake |
sta |
|
|