|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
09.04.2008, 18:50 | #11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
...
...onda cim dobijem kuglice od milancheta,dolazim u st.moritz da nastelujemo glasnocu,spuru(da mi kuglica nevuce na jednu stranu jer malecka hoce stereo zvuk) i da je izbalansiramo...
09.04.2008, 19:03 | #12 | |
Nishki
|
Citat:
Razumem tvoj problem u potpunosti.Ja sam poceo ovim poslom sa kuglicama da se bavim jer sam od mnogih ljudi saznao da imaju isti problem kao i ti. Povezao sam se sa licenciranim proizvodjacima jer sam zeleo samo kvalitetnu robu da imam.Kvalitet na prvom mestu. Oni proizvode kuglice u saradnji sa naucnicima iz NASE. Mogu da ti kazem da si kupio najbolju marku--"CICIBAN"..Najbolji zvuk daje.To mi je naj prodavaniji artikl. Znaci ovako: Ja cu da ti ostavim 3 palete kuglica i dobijas jednu kuglicu GRATIS.Ti si moj drug!!! |
|
09.04.2008, 20:35 | #13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
pa ljudi koja li je marka pište od mile kitića ,kako njegova neće da se nikad pokvari bemjoj
|
09.04.2008, 20:42 | #14 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
Citat:
ja mislim da me je ovaj sudija zajebo.....onde gdje pise ciciban i pored gdje stoji broj shasije,tu je izgrebano,a ni papire nisam dobio iz nju... ja mislim a je on to drpio glavnom sudiji,a on je izgleda obicni linijski sudija moze svasta bit... znaci uz tri palete jedna gratis...ma imas dusu ljubim te u nju.... ivo i malecka mi skakuce po sobi,drago joj sto Ce opet nesto bit od instrumenta!!!!! HVALA TI LJUDINO!!!
09.04.2008, 22:45 | #15 |
Odomaćeni član
|
svasta.
milance imas li klikera na prodaju a moraju biti bezbojci. |
09.04.2008, 22:48 | #16 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
Citat:
|
|
09.04.2008, 23:21 | #17 |
Odomaćeni član
|
E, ljudi, imam ja "raznijeh kuglica"...
Treba mi samo tacan model pistaljke, mozda imam bas tu "izgubljenu" ...
10.04.2008, 01:26 | #18 |
Nishki
|
|
10.04.2008, 01:47 | #19 |
Drugar foruma
|
NIsta brate ne poduzimaj .Sacekaj jos malo pa ce uskoro tresnje da stignu .Najedes se á kospice u piscu .Ako ti se zuri onda ti tresnje mostarke vec u maju sazrele .Trk u Mostar i donesi i nama.Brate sta sve neces procitat.
|
10.04.2008, 11:14 | #20 |
Odomaćeni član
|
HE
|
Favoriti |
Oznake |
instrumenta, oko, problem |
|
|