|
|
Sport U zdravom telu zdrav duh, uh... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.12.2008
Mjesto: G.Milanovac
Downloads: 18
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: DALLAPE 140 BASOVA DUGMETARA
Interesi: . . . . . . . .
![]() |
![]()
Partizan prosao uz gol razliku 12:0, u gostima 0:4 i kuci 8:0 stvarno je ubio prvaka Velsa...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ja sam htio da tu informaciju stavim u rubriku "Hajde da se hvalimo"
![]() Šta redovna hrana uradi od čovjeka ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
zrinjski izgubio kako sto je Enes rekao, ovdje u gradu je bila velika euforija i svu su ocekivali prolaz, ja naravno realno govorio da nemaju sanse u gostima, oni htjeli da me ubiju hahaha Dinamo pobijedio Pyunika 3:0 , valjda ce nastaviti s dobrim rezultatima u Europi
![]()
![]() |
#14 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Delboy, gledo sam jučer Dinamo i plako od muke. Kakvi igrači bog ih ubio, trebali bi jest malu djecu, a oni se nemogu dogovorit u napadu pa da ih hebeš. Da nema Manđe ode uni u vražju mater. A obrana se jedva vuče, igraju preko one stvari. Ono lopta ide prema golmanu i da bi se ijedan stoper pomakno, nego gledaju tko će je izbit
![]() A si čuo kako je Manđo sočno psovo Papadopulusa radi sebičnosti ![]() Pošto su igrali pred praznim tribinama (kazna UEFE radi divljanja BBB-a) tako da se je sve lijepo čulo. Mislim nije mi jasno zašto se ne mogu ugirat. Maminjo je pokupovo sve što se je dalo u Brazilu i Argentini. Evo, vidi se da onaj mali Morales (Čileanac) i Sammir (Brazilac) imaju taj južnoamerički štih, al kad su obojica u prvih 11 onda se ne zna tko pije a tko plača. Žalosno. Jedino kad Morales izvađa iz prekida, e onda je to 90 % gol, ono gađa u trepavicu. Al s druge strane kad počne dribljat neznaš dal voza protivničkog igrača il sam sebe. Ma cirkuska atrakcija, on je sam sebi dovoljan ![]()
![]() |
#15 |
Satriani
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
![]()
ma nema veze Kreso, nek su oni sada prosli, skontace se valjda do iduce utakmice, bolje nek gledaju da naprave stadion jer ce igrat mozda tu kod tebe na stadionu Intera
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Banovan!
|
![]()
odakle je onaj Cleo iz Partizana???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ Delboy
Teško da će igrat i kod mene. Zadnja eutoutakmica se je kod mene igrala kad je Inter igro protiv Zvezde (popušili 1:3), a i Dinamo nam je te godine uzo Modriča, Čorluku, a i neki istaknutiji igrači su otišli. (Svi današnji asovi su prošli kalenje kod vas u Zrinskom il kod mene u Interu) A za Maksimir, stari što da ti pričam. Tu netko krade i valja masnu lovu. Do sad je potrošeno preko 200 milja € i još nije stadion gotov. Mislim da su išli gradit novi na laništu (kako su pričali) napšravili bi ga za cca 120 milja i to samo kakav (primjerice od Schalkea je košto 85 milja a jedan od najljepših je). Ne vjerujem da će igra išta popravit. Njima treba gonič robova. Još se protiv Red BUll Salzburga da igrat, a što onda. Nek naletimo potom na grke jao si ga, a mogli bi ponovno nakon 12 godina protiv Partizana. Tada smo ih sa Žutim nakantali (5:0 u zagrebu), a sad bi mogo bit pakleni revanš. Čujem da Partizan ima pakleno jaku ekipu. Mada nikad ne znaš s ovim našim konjima. Ako im se zamaše s dobrom lovom pred nosom u stanju su pojest i Reala ![]() Hebi ga na što je to sve spalo. Nekad se igralo za čast i slavu, a danas ako nema premije za gol ili pobjedu jedva da se vuku po terenu. ![]() Ma poserem se na njih ![]()
![]() |
#18 |
Satriani
![]()
normala, njima je samo stalo da dobro hebu i da dobiju masnu lovu, inace stadion je ono po tribinama i atletskoj stazi katastrofa ofucan, a iznutra, vip loze, liftovi, kavijar, mazoretkinje drze stapove eeee.... zna se ko trpa sebi u dzep. Veceras je se nadati da Bohemians prodju, mada su sanse male
![]() |
#19 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.12.2008
Mjesto: G.Milanovac
Downloads: 18
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: DALLAPE 140 BASOVA DUGMETARA
Interesi: . . . . . . . .
![]() |
![]()
Kleo je Brazilac, prosle godine igrao je za Crvenu Zvezdu ali je na prelaznom roku postao igrac Partizana, nema nikakve specijalne odlike ali je kao Pipo Inzagi -na pravom mestu u pravo vreme tako da je na svoje pre dve utakmice u dresu Partizana postigao cak cetiri gola. . . Prosle godine postigao je 13 golova za C.Z. , on moze da odvede Partizan u Evropu- ne zadrzava loptu, ne dribla, nije puno brz, ne izvodi prekide osim penala, znaci ne smeta timu a u sesnaestercu eksploziv pogledajte drugi gol- majstorija ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() Inače mi smo ga već prekrstili i zovemo ga Milko, stariji ljubitelji fudbala znaju o čemu je riječ a za ove mlađe evo malo da obogate repertoar http://www.youtube.com/watch?v=mX4ZjiutoCk Nego u sledeću srijedu idemo kiparskom Apoelu koji je prošle godine zaledio Marakanu tako da će osveta biti slatka... ![]() P.S. Ooo nama je najbolje!!! ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|