|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
E neznam dodje li ali tim bolje ako dodje.Milane ako imas disk i eto recimo da dodje kabal mozes to odraditi za manje od sat vremena!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa ne znam da li ima kabl unutra,nisam jos otvarao klavijaturu,a znam i da nijednom do sad nije otvarana,pa sta znam mozda i ima tog kabla unutra...Javicu vam vec....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Posle skidanja dodjeg poklopca klavijature moraju se otkaciti neki kablovi sa ploce.Kada ih budes vracao moras otvoriti cetvoro ociju da ne promasis one male pinove na koje se vracaju ti kablovi.Inace ce se spaliti nesto u klavijaturi.Samo oprezno i nema problema.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ok drugari hvala vam,ako negde zastanem,odmah vas zovem u pomoc...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ma odlican je taj od 16gb ja na pa1x imam 20 i nikako da ga napunim.
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
Unutra ima sigurno kabl ako neko prije ga nije odstranio.Ja najiskreno ti preporucujem da ides u najblizi servis za kompjutere i oni ti tamo ugrade hd za 15-tak minuta.to ti nije skupo ne bi trebalo da je vise od 5 eura,a za te pare ti se ne isplati da preuzimas rizik na svoje ruke.(ja sam tako uradio i sada je sve ok hd od 20 gb radi mi super)Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.01.2009
Downloads: 89
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korgpa1xpro
![]() |
![]()
druze ja prodo prije 10 dana fles kartu od 32 mb za 50eura bezveze mi stojala u latici da si prije postavio da trazis jbg...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E jbg druze...,ali cekaj u PA 80 ne moze valjda ta kartica od 32 mb?valjda je max ova od 16 mb?Ili se varam?
![]() Dodato: A da zaboravih da vam kazem...zvao sam ove likove sto prodaju **** set,za 16 mb karticu mi traze 160 e ![]() ![]() Promijenjeno od Milan$ (23.07.2009 u 08:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jel Dragana Radica?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kao kod kuće
|
![]()
Momci malo bezimo od teme,vratite se na temu,***** nije bitan ni **** set.Svi znamo kako gospodin doticni radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|