|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Razlika izmedju PA50 i 60 je ta sto Pa50 sklapaju Kinezi pa je samim tim kvalitet izrade nesto losiji ,ali najbitnije je da su generator zvuka i resursi(fabricke boje i ritmovi) isti u oba synth-a... Tako da je moja preporuka nov PA50 da koliko toliko ne razmisljas... Ali to je moje misljenje,tvoja je poslednja. POzzZ
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Znam ja da je pa 60 kvalitetnije izrade ali me brine to sto su poceli da se prodaju jos 2002. a od tada je proslo 6-7 godina...Ja bih vise voleo da naletim na dobro ocuvani pa 60 a ako ne odoh u prodavnicu da pazarim novi pa 50...Nema mi druge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 21.06.2009
Mjesto: Nigdjezemska
Downloads: 40
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa 50 / hohner atlantic
![]() |
![]()
Kad bi trebao birat između Pa 50 i 60 uzeo bi Pa 80
![]() ![]() Daleko bolji od Pa 50 i 60 a nije puno skuplji, pa sad kolega razmisli, ja imam Pa 50 i meni je dobra klavijatura jedino mi tipke nisu nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
Pa60............Mada bolje sakupi jos kinte za pa80....
![]() |
#15 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
pa50 i 60 su isti jedino je pa60 malo "cvrsce" napravljena i za toliko je i skuplja.
a secam se ja sta znaci skupiti jos 300e ako ti je to prva klavijatura. uzmi neku od ove 2 i sviraj i zaradices 300e za mesec - dva. ako budes jos bez klav zaradices 300e kad ti neko pokloni ili ako nadjes na ulici. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
hteo sam da kazem da ste i mene vec "zarazili" sa taj pa50 ... jos kad sam cuo neki demo-snimci ovde na forum (ne znam vise ko
![]() ![]() a bio sam 100% siguran da cu (nekad) kupiti gw8 il psr1500 ... sta cu sad, bem mu japance?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
Moj savet ti je nov Pa50! Nema nikakve razlike sto se zvuka tice izmedju Pa50 i 60... A novo je novo pa makar to bio i dobar Kinez!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja imam PA50 godinu i po dana, i stvarno odlicno odradi posao za te pare!
Ja sam postavio dosta demo snimaka, pa moze da se cuje sta sve moze da se izvuce iz nje. ![]() ![]() Jedino su joj mana, losija plastika i dirke, ali za te pare se isplati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
|
![]()
PA50 sam svirao dve i pol godine i mnogo sam zadovoljan, nije me izneverio,
ali ako nadzes dobro sacuvan PA60 uzmi ga ne razmisljaj jer je naj kvalitetno izradzen sint od ta serija pa50/60/80 a i klavijatura mu je najbolja cak koliko se secam bolja je i od pa80. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa60 je tamna,ima kvalitetne tipke kao PA80,ima bolje zvučnike od PA50,i što je NAJVAŽNIJE ima u sebi Power Supply kao PA80 za razliku od PA50 koji ima vanjski adapter...Što se tiče zvuka Sinthovi SU jednaki,s tim da PA60 ima podršku za Hard Disk dok ga PA50 NEMA...Imo sam PA50 prije par godina i mogu ti reći da NIJE najbolja u tom rangu kako drugovi kažu...Korg I30 je mnogo bolji od njega u SVEMU,jedino što vadi PA50 jeste solo boje koje se mogu natrpati i kojih je ogromno a oko I30 se trebaš igrati malo više.Pored I30 tu imaš i Roland G800 koji je isto mnogo bolji od PA50 al je težak ko zemlja i velik,a tipke ima obtežene...E sad...NA tebi je da se odlučiš,ja NIKAD neću prežaliti da sam išo sa G1000 na PA50 uz preporuku prijatelja,jel NI PA50,PA80 mi nisu zadovoljili zvuka tek kad sam prešo na PA1X mogo sam da to postignem...Sad je sve na tebi,mnogi ga hvale,a meni ne znači puno jel sam prevazišo mnoge bolje aranžere i PA50 mi je samo plastična kantica bez pravog sounda i akustike.Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|