|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#11 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
E super...vidim da već unapred znaš na šta mislim pa bih te još zamolio na jedan odgovor...da li i treći kolega (sinisabar) koristi istu konekciju? Hvala
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banovan!
|
![]()
Sinisa Kacar to jeste komsija je koristio par puta koliko znam
Login Sinise Baracanina koji mu je kum i to moze lako da se dokaze ako je potrebno. Kakve veze ima to sada sa svim ovim? Promijenjeno od gokili (06.10.2009 u 23:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ma nema nego pitam onako...ni tvoja tema nema mnogo veze sa ovim forumom pa eto,tu je još uvek zar ne?
Znači da zaključimo...vas trojica koristite isti net i svi ste članovi YU-MIDI foruma,a jednom ste čak net pozajmili čuvenom "gibanici" da se posluži...i ne samo net nego i USERNAME? Grešim li ja? |
![]() |
![]() |
#14 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ja sam bio super clan na tom sajtu ali kako su uveli clanarinu izbrisali su i bazu super clanova.Od setova i sve sto je bilo tamo uglavnom sve skoro isto sto mozes da skines i ovde i nije bilo bas nekih setova za koje bi se iznenadio kako su kvalitetni .Jedino sto sam ja skinuo su ritmovi za Yamahu da su da mozes da reces da valjaju ali ne mogu da garantujem da jih nije postavio neki od clanova ovde sa sajta.Pa cu te ritmove da okacim ovde nek skine ko hoce .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banovan!
|
![]()
Kako moja tema nema veze sa forumom,sta onda reci za one ispod svastare?
![]() Gibanica ili Boleroband ti je jedno te isto koliko znam,sinisa koristi istu konekciju kao ja u stvari moj komp je lan konekcijom spojen na njegov,sinisa bar ima svoj broj i adsl ali je i komsa koristio njegov login. Gibanica i Sinisa se dosta druze kao i sinisabar ali nisu ista osoba. Dali je gibanica ponekad koristio i komsin net to neznam moguce . Sad cu do komse da ga nagovorim da se i on konektuje da vidis da ne lazem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa to kod vas ko u Španskoj seriji...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ne bi je ni Fernando Colunga bolje odradio
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ovdje se cini mi se nezna ni ko pije ni ko placa,vezano za nickove.
Trebalo bi usmjeriti temu ako ima smisla,da se zavrsi kako treba. Ili zatavaranje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@ gokili
Ima i verzije 2 samo nije besplatna. ![]() Sa dvojkom mozes i mp3 da pushtash na E80 i ima dosta Ritmova i boja ,,Goldstyle itd) Dogovori se sa nekim kolegom pa kupite zajedno tj. po pola. Ovde u A i u D koshta 39€. Ovo ti pishem cisto informativno. Promijenjeno od gega (07.10.2009 u 17:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|