|
![]() |
#11 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Ma sta ima da se ljute,ja sam se malo nasalio i imam prava da mi se ne svidja Powermate!
Nadam sa da nisam nikoga uvredio,sve licnosti u filmu su izmisljenje i svaka slicnost je slucajna! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A dileri sto su u haosu,jel' i to izmisljotka
![]()
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
|
![]()
Mene vise zabrinjava da se Kinezi masovno doseljavaju i mnoze,pa se bojim da cu za 15 godina svirati Kineske svadbe a samim tim cu morati nauciti njihovu verziju Danas majko zenis sina svoga....a to ce biti mnogo tesko
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svrakan za ovaj koristan post: | gega (29.10.2009) |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa zato se i seli fabrika u Kinu.ti pevas na Srpskom,Engleskom,Nemackom itd a ono izlazi na Kineskom,ima dugme za pevace...Pametni su ovi iz korporacije Dynacord-Ev
![]()
![]() |
#15 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A kad zasviraš klavir zvučiš ko Ludwig Van Betoven...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@svrakan
Ma sto se doseljavaju...nego ih ima strahovito puno a nisam nigde video jedan njihov Grob. Kako koji odapne,nestaje i na njegov pasosh dolazi drugi. Svi izgledaju isto a njihov svrakopis ne ume niko da cita . Doziveli smo da u njihovim trgovinama koje su kod nas pootvarali (zika plastika itd. proizvodi) rade nashi radnici za bagatelu. Stvarno su umeshni i snalazljivi. Shto je rekao cigo kada su se potukli sa kinezima na buvljaku.. ,,Ma sve Kineze terajte kuci u Japan..,, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pazi nisu oni ludi,nece da se sahranjuju isplativije im da pokojnike ispeku skuvaju i prodaju,pazi ipak su oni trgovci,e sad se pitam sta ja jedem kod mog kineza,da li piletinu sa kikirikijem ili Brus Lee-ja,uh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Godfather
|
![]()
Ima ono dugme kao u Jet Set-u...
Cow, Chicken i sl. to human konverter... ![]()
![]() |
#19 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tu je brat Boki Zivkovic dao ime dugmetu i ostaje tako do smrti!DUGME ZA PEVACE
![]()
![]() |
#20 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne znam da li je tacna ta informacija svasta se buba,ali na kraju krajeva,ljudi zasto vi dobijate gadjenje na pomen da je nesto proizvedeno u Kini?Jel vi znate koliko Kina cini globalne svjetske ekonomije?Zasto identifikujete jedan njemacki proizvod sa robom jeftinom robom iz kineskih sopova sto su preplavili nase prostore?Pa ako Dynacord i preseli fabriku u Kinu ne stvara novi kineski brend nego posluje tamo gdje je jeftinija radna snaga,manji porez i sl.da bi finalni proizvod bio jeftiniji i konkurentan a i njihova zarada veca.Pa i Korg kao japanski brend radi PA seriju u Italiji i na to niko nista ne kaze,kao Italijani su napredniji na polju elektronike od Japanaca?Apsurd je govoriti o tome.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|