|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Samo ce na disko, trebas svaki ritam oddelno da uradis ako hoces sve ritmove, i kad smenis ritam onda da smenis i na kompjutera drugi bubanj, na primer ako smenis na rumbu onda promenis i bubnja, namestis onaj sa lupove iz rumbu. Ima tu dosta posla. Sa integrisanu zvucnu neces mnogo postici, ima ce prilicno kasnenje.
Trebas imati i isti ritam u klavijaturu, bez ritma nista od ideju. Javi mi sa privatnu poruku ako ipak hoces da probas, objasicu ti detalnije, uradicemo nesta ako hoces. pozz Promijenjeno od Ace (15.03.2010 u 14:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() HVALA TI NA SVEMU ŠTO SI NAPISO ali previše je to zezencije za mene... ja sam mislio da ako složim tako da če mi na svim ritmovimaa biti taj bubanj ![]() još jednom hvala na tvojemu odgovoru možda če mi trebati jednoga dana pozzzzzzzzz Promijenjeno od Vule (15.03.2010 u 16:16 sati) Razlog: obrisan citat |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|