|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
pretrazivao sam malo forum,izgleda da ne moze da se namesti na pa80,na pa800 moze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Nemoze se ni na pa800. Imam pa500 i ne moze tako da pretpostavljam da i na pa800 nemoze. Ima to ali samo na Fill-ove! Na varijacije nemozes namestiti da pocinje iz pocetka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
na pa 800 moze,evo ovde sam detaljno opisao kako podesiti da pocinje svaka varijacija (ili fill) od prvog takta
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...t=pocetak+fill imate i slike na kojima se moze videti gde sta i kako...
Nesposobni imaju tu sposobnost da onesposobe sposobne. Promijenjeno od Marko_kraljevic (13.01.2010 u 08:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nishki
|
![]()
Neznam dali je na Korugu moguce,ali da vam dam ideju,a vi proverite!
Na korgu moze samo 16 takta da se usnimi,dok na rolandu ne postoji ogranicenje! Da li je moguce da prilikom snimanja kola takt postavite na 16/8 umesto 8/8.Tako da umesto 16 dobijete 32 takta!Samim tim bi se temo kola sa 150 prepolovio na 75-80,ali bi ste pojedina kola mogli da upakujete u jednu varijaciju!! Da li je to izvodljivo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Milance ta ti je dobra ideja, ali brate sto se tice pa 50, pa 80 nije ostvarljiva.Bar ja koliko znam, mozda moze mada 99% ne.Mozda gresim.Znas brate kako je izvodljivo da dobijemo 32 takta, mozemo u Style Works, ja sam davno probao na Intro da stavim po 32 takta kada konvertujem i moze.E tada mi je pala ideja da iskoristim ta usnimljena 32 takta bas za kolca ali brate nece, ja obrisem postojeci konvertovan ritam, usnimim bubanj na 32 takta, kada treba solazu nece brate vrati na 16.
Znaci brate Aco ako hoces da ti bude celo kolo onda konvertuj neko postojece i bice ti na intro, mozes i na endingu, ali tebi nije to caka, ti bi hteo sam da snimis a onu opciju sto si hteo ne moze. Znaci voleo bih da me neko ispravi i da nije ovako, bar bi bilo korisno za sve nas koli imaju pa 50, 60 i 80. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Marko kraljevic
Tebi na slike element ti je namesteno na Break. Break i Fillove znam da moze. Reko sam da nemoze Variation. Kad namestis Element da bude variation, enmozes mestiti "record 2 cue" kako da pocne. Nisam probao ni na pa800 al ne verujem da bi moglo. @milancheshow Ne znam za pa80 ali na korgove iz ponove serije moze se snimati 32 takta. @dekipa Pa zar ne pocinje sledeca varijacija od 1 takt ako je pritisnes kad ritam je u 16 takt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
evo slika,da moze i na varijacije da se stavi da idu od prvog takta,a ne samo fill.(korg pa800)..inace u Cubase moze da se uradi ako je 4/4 i ima 16 takta,da se stavi da bude 8/4 ,onda automatski dobijate duplo vise taktova da imate,naravno prikazace 16,ali moze stati nota kao da je 32 takta,znaci moze stati kompletno kolo na samo jednu varijaciju.inace na pa800 je maximum 32 takta po elementu.
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
|
![]()
@deki
vidis nisam razmisljao o snimanju oba intra,zavrsice i to posao.hvala na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
White Noise
![]() |
![]()
@Marko kraljevic
Vidis to je dobro kod pa800. Neznam zasto nisu stavili u pa500, dobro bi bilo. @Aleksandar031 Ja nekad kad nemam slobodna intra stavim i na ending nesto. Mozes i njih iskoristiti ali moras biti brzi da pritisnes variation, fill ili intro pre nego ti prekine ritam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Evo i ja da pomognem ako koristi nesto
Ja to radim cesto - ali ja nikad ne koristim varijacije za play back - uvek koristim dva intra i dva endinga i mislim da je to dovolno 4*16 takta za korga pa 80, i tu uvjek pocinje od prvog takta A za da ne prekine ritam kada ide neki ending pritisni dva puta na ending (da trepce ona lambica) u slucaju da zakasnis ono ce poftoriti jedan takt od endig dok ne pritisnes drugi "dugmic" |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|