|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
I JA POSJEDUJEM JEDAN e2. sve pohvale što se tiče ritam sekcije, fenomenalno zvuči na svakom razglasu, samo fali kao što je već rečeno style creator. a što se tiče boja one su nikakve brate. u specifikacijam piše da ima original semplovane guerrini harmonike, al to je nigdje veze, imaju one br 97 i 98 nisu loše za polke i tome slično.
uglavnom pa 50 je u njegovom rangu tu negdje, i puno je bolji od e2. tako nemoj da te neko zavara kad ti kaže e2 je za naše podneblje i takve priče. al za vježbat je dušu dao, ima fenomenalne tipke. eto ukratko |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja imam EXR E2... Ritam sekcija mu je odlichna....Malo je komplikovan za boje (mada ima dosta solidnih boja u njemu,samo treba malo da se prerade)...
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.01.2010
Mjesto: Svrljig-Niš
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Weltmeister s4 Korg triton LE
![]() |
![]()
A šta mislite o Rolandu E50?Da li je on bolje rešenje od ova dva prethodno navedena?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Brale, e50 se meni licno puno svidja. Rolandu generalno gledano su boje losija strana, ali zato ritam masina je super. O E50 sve najbolje mogu reci, za te pare stvarno brdo opcija. Sve u svemu dobra sprava!
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio EmirTotic za ovaj koristan post: | rsasa686 (19.01.2010) |
![]() |
#15 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja takodje posedujem EXr-a, i verujte mi da od te sprawe koliko god je omalovazavali, moze da se uradi fenomenalna ritam sekcija, znaci sto se tice desne ruke, moze da zvuci bolje od bilo kog pa 50, samo mnogo, mnogo rada na kompu i mnogo truda i provedenog vremena, a boje katastrofa, izuzev par njih, mogu na prste da se pobroje. S obzirom da ja nisam snimao dosad nijedan demo, mogu jedino postaviti ritmove na download, pa da Boban ili neko drugi odsvira, pa da nam postavi DEMo, tj vama, da cujete kako sam ja uradio EXR ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.01.2010
Mjesto: Svrljig-Niš
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova