|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Jeli imas neki Cd sa driverom za njega slucajno?
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma nema nikakav cd,sve je u hard-discu!
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
CD treba samo za WIN 98 ili eventualno za Millenium, sve za noviji OS netreba CD
![]()
![]() |
#14 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
nazalost neznam kako se ovi folderi na engleskom zovu al pokusat cu na shvabski i uz vistu, mozda neko moze dalje da pomogne
kazes da se cuje onaj klik kad ustekujes HD na kompu, znaci kompa zna da si nesto prikljucio al nezna sta ... tj. HD fali slovo ... ovako to na vista ide: systemsteuerung(systemsetting) pa tamo na verwaltung (?) otvara ti se jedan prozorcic sa malim slovima tamo ides na drugu tacku computerverwaltung a vista te pita dal da nastavis il ne (kao administrator ...) ides na da (continue) i tu opet ides na drugu tacku datenspeicher (data...) tu sad vidis sve HD koje imas i partiticije ... tu bi i trebao da nadjes HD koji nema slovo a njemu dodajes sa desnim klikom slobodno slovo koje jos nije upotrebljeno i trebalo bi da funkcionise
![]() |
#15 |
Godfather
|
![]()
Kao shto je vec recheno, najverovatnije je problem u USB 2.0/1.x.
Tj uredjaj sa 2.0 na 1.1 ili 1.0 port. Neshto mislim da ne vredi dalje raspravljati. Ono shto je josh moguce, ali malo verovatno, je da usb port na drugom kompu ne izbacuje dovoljno napajanje da potera hard kako treba...
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala grandia ali ja nemam vistu,nego Xp i ne razumijem njemacki nista!
Vaxter- neznam, da usb nije uredu nebi mi nista radilo onda,stagod drugo da ustekam u usb,sve radi bez greske ali ovaj hard nece, laptop mi je star sto godina i na njemu radi a isti windowsi su kao i na PC-u,nije mi jasno! ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Godfather
|
![]()
Nije u pitanju ispravnost porta, vec njegova verzija.
![]() |
#18 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bas kad smo kod toga, kad ubacim usb stick pise mi HI speed usb has been plugged i sto godina mu treba da prebaci nesto, a prije nego sto mi je bio formatiran disk radio je normalno i nigdje ne mogu da nadjem drivere za hi speed usb, zna li neko gdje mogu?
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
Al sve je isto kao i na laptopu,n njemu radi a ovdje nece!
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
ja sam skužio šemu sa CHIPSET driverima...imam Intelovu ploču i kad sam kupovao komp dobio samv driver za CHIPSET verziju 5.0.146 i znala me je zezat poruka ako uštekam npr. usb stick u 2.0 port da če mi radit brže,ali problem je bio što sam ja i uštekao u 2.0 ali radio je kao 1.1...pa sam nadogradio novi driver za Chipset ver. 7 i radilo mi je puno brže i naravno nisam imao puno problema oko tih poruka za USB uštekavanje
![]() ![]() Tako da probaj se i ti malo poigrat oko Chipset drivera....možda je i to problem.
![]() |
Favoriti |
|
|