|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Neznam zašto spominješ svađu i moje godine... Pa čovječe, nisam ja glavni akter svađa, ja ne završavam teme konfliktima..
Nema smisla bilo šta više pisati o kurzweilu i njegovim karakteristikama nakon ovoga... Bilo je snimaka od kurzweila, ali demo snimci su počeli ispočetka, pa su oni stari izbrisani.. U download sekciji ima sigurno 50mb za kurzweil što sam uploadao Ako kolega odluči kupiti, nema frke, poslat ću šta zatreba, dostupan sam na msnu,skajpu pa ako te šta zanima slobodno se javi..Pozdrav ![]()
![]() |
#12 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Evo ti citat,pa ako smatraš da nije provokacija onda ti se javno izvinjavam...a što se saveta tiče ponoviću,argumenti nas zanimaju a ne obična nabacivanja ličnih impresija i utisaka,pročitaj svoj prvi post...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nije provokacija samo je odgovor na to što se ismijavaš, izbijaš neke šale na moj račun, to nema veze sa pitanjem kolege matrixa..U globalu po takvom su tvoji argumenti krajnje neozbiljni...
U prvom postu nisu bile nikakve impresije nego sam odgovorio , i nakon toga sam očekivao još neko konkretnije pitanje u vezi klavijature PC3x, ali onda je počelo ![]() Mada mislim da je kolega matrix htio čuti dali prolazi za ovu muziku ili ne, a ne dali treba biti bilder ili čak noris da bi samo podigao sint
![]() |
#14 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ti i dalje nastavljaš,i još uvek ti ništa nije jasno?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Meni sve jasno, ne želim nastavljati, ovom prilikom se izvinjavam na OFF topic...i bez ikakve zamjerke molim.. pa-pa
![]()
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Pozzz
Daleko od tog da je kurz..losa masina ne opasne su to sprave medjutim Rolandinjos ima pravo 24KG! to je utopia za transport...mnogo je to tesko i nezgrapno za nosenje pucaju ledja druze..to su za mene vise STAGE masine ili za studio tako da..potrazi nesto malo lakse i nesto sto ces brze da sredis i da ides da uzmes pare, iovako nam svima prodje zivot u sredjivanju klavijatura.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Belaj boy
|
![]()
U krajnjoj liniji pitanje je bilo koliko je klavijatura ZGODNA za gaze,e,sad sta ko misli pod tim zgodna.Covek je vec napisao da se uverio u kvalitet zvuka,a sta su ostali parametri koji cine ZGODNU klavijaturu?????
Po meni velicina i tezina.Nije ovde nikom nemera da isteruje mak na konac a pogotovo sa starim clanovima kao sto je b.o.y.c.h.CK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolega reče da se uverio u kvalitet klavira itd,zanimalo ga je kakva je za tezgu,znači Kemiš,Bosanac,Amza,JV,Grand,Renome itd...
Gabarite smo konstatovali,još samo da pomenem da se klavijatura radi u verziji sa 76 poluotežanih dirki i 88 otežanih klavirskih,pa sad neka neko od kolega koji su vični sviranju harmonike kažu svoje mišljenje o ovom delu? Hvala A kolega Bojček samo malkice nije razumeo poentu priče,nije on zlonameran dječkić,hteo je biti od koristi sa najboljom namerom @ Jeftabg Meni se ne čini ni malo da je zgodna,a tebi? Promijenjeno od Vule (07.04.2010 u 17:24 sati) |
![]() |
![]() |
#19 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
pa to je to kako kome, mozda nekom i ne predstavlja gabarit i tezina problem a jos po najmanje polu otezana ili hammer dirka mislim da je to isto i na harmonici ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Nisam probao taj Kurz, ali me je tezina odmah odbila... 24kg je mnogo, kao da nosis prase...
Meni je i 9,5 na tr76 puno... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|