|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Godfather
|
![]()
Ae isprobajte sada.
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Kolega meni nece opet,ne znam kako je sa ostalim clanovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nemanja,uplatio si donaciju i opet neće?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
I meni se desava 2-3 dana ne skidam nista i napise mi onu poruku da sam ispunio limit ili skinem dva veoma sitna fajlica i opet ona poruka.Bezveze.A nekada je bio lep ovaj sajt.Steta sto posta i on komercijalan.Bas sam bio spremio nekih semplova da proberem sa par DVD diskova i uploadujem na sajt ali stvarno nema svrhe to raditi.Nezahvalno je!Pozdrav svima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ zsimonovic
A šta ti vidiš da je ovde komercijalno? Molim te reci mi da i ja čujem,ili nemoj više ostavljati takve komentare,nekorektni su? Hvala |
![]() |
![]() |
#16 |
Godfather
|
![]()
Nezahvalna je ovakva izjava.
Kao i takvi članovi... Kada vidim ovako nešto stvarno mi dođe da zatvorim sajt. Ali, dobro... Koliko je para sakupljeno, toliko sajta će i biti. A Vi, gospodine Simonoviću, dobro razmislite šta je tu nezahvalno... Svima je lepo da uzimaju, ali je problem kada treba nešto da se da. Ne znam ko je predložio da se za download uvede stvarno članarina. Možda bi stvarno i trebalo! EDIT: Oni koji i dalje imaju probleme neka probaju da se izloguju, i ponovo uloguju na sajt.
![]() |
#17 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
@ zsimonovic Registrovan/a dana: 06.08.2007 Mjesto: gornji milanovac Instrument: KORG PA800 Godina: 31 Postovi: 446 Rekao HVALA: 3 Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova Downloads: 2857 Uploads: 22 Vaša statistika za ove nepune tri godine je jasna,samo me zanima šta ste nam još tako lepo spremili pored ova 22 uploada da obogatite download sekciju?! cccc...svako danas sebi daje za pravo neke stvari... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Kolega Vule,nisam uplatio donaciju,znaci mi koji nismo uplatili donaciju imamo ograniceno 8mb,jel tako?A ja sam danas usao na sajt i probao da skinem set za pa 50 koji nema ni 1 mb,i napisalo mi je SORRY..da ne pisem dalje.a pre toga nisam skidao 2 dana nista.Ja se izvinjavam ako gresim.Sve najbolje.pozzz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Danas je očigledno došlo do nekih poteškoća u radu i to će biti otklonjeno,a inače o tome šta,kako i koliko oko downloada smo već objasnili u drugoj temi pa izvolite pogledati
nemanja 1982 Registrovan/a dana: 23.01.2009 Instrument: Elektricne gusle Postovi: 83 Rekao HVALA: 8 Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu Downloads: 957 Uploads: 0 A ja mislio Kolega da ste baš danas rešili da skinete paučinu sa ove nule pa ne radi forum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
![]() |
![]()
Kolege, htio bih samo reci da su neki komntari ovdje stvarno neumjesni i u najmanju ruku bezobrazni. Vecina nas ovdje je sredila ili bar imala veliku pomoc da sredi svoju klavijaturu zahvaljujuci ovom sajtu, i sad kad je potrebno da se plati ONOLIKO KOLIKO SE MOZE, nije cak ni odredjen iznos, i ONAJ KO MOZE I KAD MOZE, znaci s najvecom dozom razumijevanja za one koji nemaju novca i ili imaju druge poteskoce, samo da bi se odrzao sajt, kako sam ja shvatio sav novac ide samo za to, odjednom sajt ne valja i nezahvalan je. To su stvarno ruzni i nezahvalni komentari. Treba da zahvalimo svi sto yu-midi postoji i zeli da opstane. Toliko od mene.
i jos nesto, sajt nije namijenjen samo za download, ima tu jos puno toga da se radi osim downloada.
![]() |
Favoriti |
|
|