|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
evo ovo je sredjeno, midi radi bez problema u fl, preko kog programa se moze konvertovati ritam.sty da radi kao midi, ja sam u awave pokusao da memorisem kako waw ili mp3 ali nece da ga cita posle u fl-u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Ritam konvertirat preko Awave-a??????? Prvi glas...
![]() *.STY bi se moglo konvertirat preko STW-a ili Style To Midi programa...i imaš ga u *.MID formatu...onda ga otvoriš u FL-u ![]()
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
da ne otvaram novu temu kad ste vec tu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Godfather
|
![]()
FL prima VST instrumente, tako da možeš da konvertuješ u bilo koji soft sampler format, i da taj sampler dodash u FL.
Možeš da koristiš i FL-ov sampler. On radi, doduše, sa wav fajlovima, i mislim da ne podržava multisample. Najbolje koristiti kontakt ili halion.
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
imam ovaj program Halion,ali nemogu nikako da cujem sempl koji ubacim..Recimo ubacio sam "J.V. Gitara" i to mi pokazuje na program 1,ali nemogu da poslusam nikako..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Drugar foruma
|
![]()
Boje mozes da dodajes u SF2 formatu (Sound Font) preko Sound Font Player plug in-a i preko Direct Wave (DW) plug in-a u koji mozes da ucitas vise samplova (wav,aif,ogg,sf2,akp,...).
![]() |
Favoriti |
|
|