|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
U pravu si .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Opet ja ne razumem nesto, 80 ritmova ne znaci 80 pesama, pa ne koristite valjda samo namenske ritmove u stilu 1 ritam - 1 pesma? Pa ja u rumbi sviram ne znam ni sam koliko pesama, a imam 3 rumbe koje stalno koristim. Za zabavnjake koristim uglavnom fabricke ritmove, orijentala imam dva za ne znam koliko pesama, dvojke imam 2 (sve sa po 4 varijacije, naravno), 7/8, 9/8, stvarno nisam osetio potrebu pored fabrickih za 250 USER ritmova, a sviramo bas raznovrsnu muziku i repertoar.
Bez uvrede, naravno da svako ima svoj stil i nacin, nisam mislio da nikoga ucim ili ispravljam, ali ne mora svaka odsvirana pesma da bude sa originalnim namenskim ritmom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Ja imam kisu boziju ritmova skoro svaka pjesma ima svoj ritam i svoju registraciju sto ljudi sto cudi... svako to koristi na svoj nacin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
To radim zbog boja, ja svaki ritam prilagodim pesmi i poslozim boje kako mi odgovara. Zna se sta je sta, svaki ritam je pesma (ne mora namenski), ima svoj tekst i to je to. Uredno i pregledno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Ja sam sve slozio po registracijama i meni odlicno radi.
Nezaboravite,registracije su i srce i dusa Yamahinih aranzera! Ako se koriste onako kako treba,sve ovo ostalo manje vise nije vazno. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
Registracije su zakon!
Zakljucam rumbu i samo picim po registracijama! ![]() A sve mi je lepo poslozeno - zajedno sa textovima, bojama, po neka transpozicija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.09.2009
Mjesto: Bjelovar
Godina: 54
Downloads: 58
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijatura
Interesi: glazba,akvaristika
![]() |
![]()
Me znam kakav repertoar sviraš nije moguće da svaku pjesmu sviraš na drugi ritam,znači da možeš jedan ritam iskoristiti za više pjesama i da bi sa 80-takritmova trebao pokriti sav repertoar.Kroz favorite i search 1 i 2 možeš si organizirati da ti pretraga bude lakša.Možeš složitirepertoar po abecedi ili po ritmovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Hvala kolega na odgovoru, veliki problem sam imao sa tim tj. sa neorganizovanoscu. U pravu si u potpunosti samo sto sam ja to kasnije shvatio. Sada tako radim. Sta ces, neiskustvo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 2050
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Jedno pitanje.Kako sacuvati fabricke postavke ako hocemo da oslobodimo mesta za svoje postavke na music finderu i kod Tyrosa i kod ostalih Psr arangera.
Dodato: Uh, zaboravih da se zahvalim na eventualnim odgovorima. Promijenjeno od nicic (22.12.2010 u 22:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Nije mi naj jasnije sta si mislio sa ,,postavkama,, na music finderu.
Broj naslova je ogranicen ali ne mali......trazis po zanru....taktu...naslovu. Pojasni malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|