|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako se moze to malo detaljnije opisati,verujem da bi takodje mnoge zanimalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ljudi nije to tako jednostavno kao sto mislite. Kao prvo mora da bude verzija koja poseduje DNA ne moze bez nje jer ona razdvaja polifone (wave wav aiff au snd mpd) file-ove na pojedinaène tonove i sluzi za manipulaciju sa tonovima iz tih polifonih fajlova. Kad ubacis pesmu u program dobijes ovo:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sad u celoj toj zbrci tonova treba pronaci bas i izdvojiti ga,obicno ne bude cist ali se zna desiti da bude extra. Program je jako zgodan za izdvajanje glasa iz pesme da dobijete npr.matricu mada i tu ima mnogo posla.
Sto se tice tutorijala mozemo mi da pisemo ovde mesec dana i da vam objasnjavamo sta vredi kad ne poznajete program. Odete lepo na njihov sajt i tamo imate brdo tutorijala,lepo ih pregledate ili skinete sa neta(bar toga ima koliko hocete) upoznate se sa programom i sve ce da vam bude mnogo lakse i jasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Da ne bi doslo do zabune, i neke rasprave bez potrebe, kolega sinisa je rekao kljucnu recenicu:
Upravo tako, rezultat zavisi od samog audio snimka koji obradjujemo... ![]() Ne postoji savrsen program za ovakve stvari, ali pomocu ovoga nekad se neke stvari mogu odraditi da budu super! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sto se tice ovog dna cuo sam da je to spravica u kojoj se mozete "igrat boga" u audio snimcima, samo razocaran sam, jer sam mislio da su rezultati bolji
![]() |
Favoriti |
|
|