|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
![]() |
![]()
Ako mogu da postavim slicno pitanje, da ne otvaram novu temu...
imam neki set sa pa2x, i na njemu ima jedan drum set koji bi ja hteo da skinem sa seta, i da ga ubacim u pa1x. Sta mi treba da konvertujem to, i kako da konvertujem drum map koji se nalazi u SOUND folderu u nekoj banci, i kako da ga uopste povezem sa PCM fajlovima da mi se to sve lepo spakuje u jedan drum set na pa1x-u? Valjda bi mi oko toga trebala pomoci mapa bubnja koja bi trebala da ucita samplove koji joj trebaju, ali ja ni jedan od ovih foldera, niti onoga sto imam u njima, ne mogu da procitam na pa1x-u. Da li je ovo uopste moguce sto meni treba?! Hvala unapred, pozdrav!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ti tu malo previse trazis...... to tako nece moci.
Nego evo ti nacin. Imas u download centra PA1x sample converter programa. Uzmi njega i extractiraj semplove i nadji semplove od bubnja kojeg ti zelis, i od njih napravi sebi novi drum kit kod tebe. A raspored tonova se zna koji je. To je na drum kitove u glavnom isti po GM standardu. Ili ako imas neki prijatelj sa pa2x moze ti on extractirati semplove bubnja da se ne mucis sa programe u kompjutera. A PCG nemozes ucitati iz pa2x. Ako imas zadnji OS moglo je ucitavanje boja .... znam jer jedan kolega sa foruma je ucitavao moje terce iz pa500 u pa1x ali za drum kit mislim nemoze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
![]() |
![]()
Hvala acekorg, to je i meni palo na pamet, ali, problem je u tome, sto ne mogu da pronadjem te samplove koji mi trebaju! Sve se nalazi u, cini mi se 30tak banki, i taj drum set, se nalazi "svuda po malo", a i nekako mi ti semplovi koje pronadjem, ne zvuce kao na tom pa2x-u odakle sam ih skinuo, izgleda da su multisample-ovi, ili ne znam kako da ih nazovem, naime, jedan zvuk dobosa npr, se sastoji od vise sample-ova, govorim o jednoj dinamickoj varijanti, ne znam da l cete da razumete...
Nema, veze, ako ne moze, sta cu... tu je fabricki bubanj, i on nije los! ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@acekorg
Zar se ne može exportirati samo jedan multisempl sa svojim semplovima ? Promijenjeno od Sejox (17.07.2010 u 13:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@romario
Moze se exportirati i samo jedan sempl ..... ali multisempl ne. Kad otvoris semplove od neki set, oni su ti podredjeni onako kako su u PCM fajlove. I tako listas, a nemozes videti koj sempl za sta je vezan i povezan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Auu...
To je malo bezveze ... |
![]() |
![]() |
![]() |