|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Nishki
|
![]()
Hteo je da napravi spektakl!!!Jeste on zvezda,ali nije mega zvezda!!Bitno je da je on uporan!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
ne vredi milance,nema spektakla kada se sve radi iprovizujuce.
Pitao bi ga da se placala karta za koncert koliko ljudi bi bilo. Ovako po starom obicaju opstinska kasa ili gradska je pukla za koncert i nikom nista,bilo je sve kao super!!!! Dodato: Cuo Keba da je sad IN pesma "Maruska" pa ko veli ima da je odpevam pa makar citao tekst,hehehehhehe!!!!!
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (19.08.2010 u 01:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nishki
|
![]()
Nisam imao vremena da gledam,ali sam u prolazu cuo da najavljuje orkestre.........voda,vatra....i tako to.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
legenda,radi koncert snimaju ga kamere i izvadi papir kao pod satrom i pici,tu me je odusevio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
...na par momenata je veoma bezobrazan(*greska "bezobziran"
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
I šta bi onda bilo?
Otero bi ga sa bine ili? ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
...sve sa smeskom...ko razume,shvatice!!
![]()
![]() |
#18 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Svaki kolega koji je nesiguran u sebe vrti se oko svoje ose
![]() Ja bi ga kad se okrene prema meni koliko je sati,jel prosla TROJKA!!!! ![]() Dodato: zaboravio sam da napisem rec"Pitao"koji sam ja mentol.meni je prosla trojka odavno! ![]()
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (19.08.2010 u 11:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Keba bi svakako na*ebo,vidim ja
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
|
![]()
..Unapred se izvinjavam adminima i ostalima sa foruma,necu da pokrecem neku novu temu ovde,ali gledao sam jedan video snimak sa jedne mnogo jake svadbe gde Gdin Keba kaze domacinu svadbe"MOJA JEDNA PESMA KOSTA 50E"da bi ga domacin posle toga onako
"domacinski" okitio sa jedno 2-3000e...da... posle mu se i kum pridruzio,pa ga i ovaj kitio.Kad je Keba video sta je uradio,a obicno posle toga ne ide nista dobro,jer je obrukao domacina na neki nacin,onda mu se ovaj obratio recima"ok...dobro je,dosta,je...polako...kad prvo ovo odradim.." Izvinjavam se sto sam se udaljio od teme,ali to je sve posledica mojeg prezadnjeg posta!ume da bude veoma bahat,nepromisljen,neoragnizovan,tako se i u guci delimicno ponasao! Dodato: i sam sound mi se nesto nije svideo...nije bilo slasti,niti masne svirke!!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (19.08.2010 u 11:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|