|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.09.2010
Mjesto: BanjaLuka
Godina: 43
Downloads: 304
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa60
Interesi: Pomozi ljudima,a ljudi ce pomognu tebi
![]() |
![]()
kolega ako ste u mogucnosti,da na postavite upusvo za reference map,takodje bih vam bio zahvalan,a nadam se da ce isto tako mnogim kolegama koji zele da rede ritmove biti veoma koristan hvala unapred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Postovane kolege. Vec duze vrijeme pokusavam da napravim DOBRU reference map, kako bi ritmovi koje pravim u Style Works -u zvucali dobro i jedan drugom slicni po efektima i expression, value i ostalim parametrima ali bez uspijeha.
Sam proces pravljenja reference map mi je jasan, ali koje god fabricke ritmove da proberem, kako god ja naknadno pokusam da ih ''nastelujem'' nikako ne uspijevam da postignem zeljeni efekat. Nakon svih mojih bezuspijesnih pokusaja odlucio sam da se obratim za pomoc u nadi da ce neko ko je vec napravio reference map za KORG Pa80 i da mu ritmovi ''izlaze'' dobro na ozvucenju biti raspolozen da ga okaci na download jer ja vise stvarno ne znam sta da radim po tom pitanju. Jos bolja varijanta bi bila ako neko zna kako da potpuno isljucim reference map. Ako Style Works moze da zadrzi parametre midija od koga je napravljen ritam to bi bilo idealno. Kada iskljucim reference map u opcijama, tak tada to ni na sta ne lici.. Hvala unaprijed na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Teodor
Sa obzirom da se nedavno pricalo o ovome, a koliko vidim i vi ste bili ucesnik diskusije, nema potrebe otvarati opet nove tema. Tema spojena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Kolege , pre nego sto uvedete 10 ritmova u reference map , morate ih obraditi do savrsenstva , tek onda ce vam rezultat biti dobar , i jos nesto ,,, moracete da sredite neke parametre u ref map i naj vaznije da na stranici gde vam je ponudjeno da sacuvate odradjeno treba sledece. Na stranici apply parametre postaviti na 1 sve sto vam je ponudjeno , tako da necete imati odstupanja , secno . pozdrav .JA ZA JAMAHU IMAM REFERENCE MAP I SUPER RADI ,,,,,
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@gagan
Gagane a sta je sa style works uputstvom II.deo ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Gega taj drugi deo je samo za jamahovce , al nije na odmet da se upotrebi i za ostale kljave postavicu ga samo da ga zavrsim . Radim neke perfomanse na psr 1500 , a i imam malko posla oko kuce i tako ,,,, bice obecavam .Pozdrav
![]() |
#17 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
@acekorg
Da ucestvovao sam i ja u ovoj temi, ali sam mislio da bi se mozda vise ljudi pronaslo i javilo kada bi u naslovu teme stojalo reference map, jer prosto ne mogu da vjerujem da sam ja jedini koji ovoliko kuburi sa tim ![]() Jedno pitanje: Da li mogu ja sada da sjedim(posto mi nije klavijatura tu narednih 15tak dana, a kompjuter jeste) i da pravim ritmove, bez reference map ili sa ovom koju imam, pa onda nekada ako nekim cudom rijesim problem sa reference map da mi ti ritmovi koje sam sada pravio prihvate podesavanja te nove, dobre reference map? Vidim ovde da postoji opcija apply when loading existing files in destination format, ali nisam siguran da li radi to sto ja mislim da radi i sto meni treba.. Hvala unaprijed na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pretpostavljam da si u pravu. Zato cemo samo jedna korekcija napraviti na naslova.
I nek diskusija nastavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.09.2010
Mjesto: BanjaLuka
Godina: 43
Downloads: 304
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa60
Interesi: Pomozi ljudima,a ljudi ce pomognu tebi
![]() |
![]()
Kolega acekorg,mozete li nam vi pomoci na koji nacin radite ritmove,kad ih radite od midi? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Pa sto se tice efekata, jacina i tome slicno (o cemu se i prica u ovoj temi, i na sta utice reference map) kako ja vidim, najbolje je da se to odradi ''pjeske'' i da zaobidjes reference map u sirokom luku
![]() A sto se tice Style Works-a i toga.... kako god da okrenes nesto ce da ''strci'' negdje nesto odjekuje, uleti neka cinela hoce da probije zvucnik ![]() Promijenjeno od Teodor (31.03.2011 u 09:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|