|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Imam home edition xp medion koji je na nemackom.....ubacio sam ga jer je vrlo kvalitetan i oroginal je windows...kolega icko nisi me razumeo mogu da radim na kompu sve isto kao i pre toga sto se desi samo ne mogu internet da koristim i ne mogu da se diskonektujem.....Evo sad sam skenirao o5 i naslo mi worm-a nekog u operi ...to sam stavio u karantin i sad radi k'o zmaj,dakle problem resen.....nadam se
![]() JOs nesto,Zna li neko kako da prevedem na srpski windows ?Kao sto rekoh u pitanju je Windows xp home edition MEDION koji je na nemackom!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Armine,probaj jednom odnijeti na kompresor kuciste,pa ces vidjeti razliku od usisavanja.Usisavati se moze dok se prasina nestvrdne po raznim coskovima.Vjeruj mi.Drago mi je da si druze rijesio problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Godfather
|
![]()
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Neznam kako stvrdnuta prasina izgleda, nisam nikad to dopustio kompu... ja svako dva mjeseca cistim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
i ja sam vise za usisivac nego za kompresor,nekako mi bezbednije imam vise kontrole.iscackas srafcigerom ili cackalicom,i odma pokupis.Po meni najbezbednije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Godfather
|
![]()
@armin
Iz jednog laptopa sam izvukao PARČE prašine koje je izgledalo kao komad staklene vune. ![]() Eto kako to zna da bude. Komplesor je bolja opcija, ako nije prejak. Čačkanjem možete oštetiti komponente. Usisivači, većina, moraju poprilično da se približe, kako bi išta usisali. Kompresor može mnogo bolje da izduva sve. Za one koji čiste redovno, najbolja je opcija četka za farbanje. Po mogućstvu neka koja pravi što manje statičkog elektriciteta. Samo sa njom, kao sa metlom, pometete i teraj. Inače, ono što proizvođači hardvera preporučuju, je boca sa komprimovanim vazduhom baš za ove namene. Pritisak je taman kakav je neophodnan za čišćenje hardvera, a da se maksimalno smanji rizik od oštećenja.
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi nisam resio problem
![]() Promijenjeno od Todorgm (25.11.2010 u 17:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Nisam siguran da li mozes da apdejtujes home edition sa servis pack-om 2 ili moras instalirati nanovo windows service pack 2 ali evo sta sam izgoglao za service pack 2 sa microsoftovog sajta obavestenje:
Important notice for users of Windows XP with Service Pack 2 (SP2): The support for your product ended July 13, 2010! To ensure that you will receive all important security updates for Windows you need to upgrade to Windows XP with Service Pack 3 (SP3) or later versions such as Windows 7. U prevodu batali xp cepaj na windows 7 U vezi neta ostao sam bez ideja,neam pojma restartuj ruter,promeni portove gde si prikljucen na ruter,ako imas od koga pozajmi lan karticu pa probaj s njom dal ce da zabode stvarno ne znam.U principu ti se resavanje svih problema na kompu svodi na proveru stavke za stavkom po redu dok ne nadjes gresku poz........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Godfather
|
![]()
Uradi samo update sistema, kada je već legalan.
Sam će instalirati SP3.
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo sad o5 radi vise od 2 sata bez greske
Burazeru imam 256mb ram-a i 1.80ghz ne isplati mi se da instaliram 7-cu Promijenjeno od Todorgm (25.11.2010 u 19:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|