|
![]() |
#11 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.11.2010
Downloads: 101
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Promijenjeno od Dell (30.11.2010 u 19:33 sati) Razlog: postavljen player |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
extra vam je tema,klinci su vrh!!!
ima i ono pitanje iz kefalice: Sta je to kulturna bastina? a klinac odgovara : to je kad je neko kulturan,bas!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.11.2010
Downloads: 101
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
steta sto vise nema taj kviz bilo je raznih provala, a naj bolje mi je bilo kad objasnjavaju lik skrivenog gosta,,,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Godfather
|
![]()
Mislim da si malo pobrkao lonce.
Kviz je bio drugo. Kefalica nije kviz. ![]()
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
jos malo decijih (pametnih)bisera!!
![]() LJubav je kao lavina, i onda moraš da bežiš. (Dečak, devet godina) Ja ne žurim da se zaljubim. I treći razred mi je već dovoljno težak. (Devojčica, deset godina) Niko nije siguran zašto se ljudi zaljubljuju, ali ja sam čuo da ima veze s tim kako mirišeš. Zato su dezodoransi i parfemi popularni. (Dečak, devet godina) i NO1 Ja sam za ljubav, ali da to ne bude dok je na televiziji crtani. (Devojčica, šest godina) hahahahhah ![]()
![]() |
#19 |
Belaj boy
|
![]()
begunac
begunac je neko veliko i krivo drvo begunac je jedan što ima brkove begunac je jedan što vata žabe to sam ja što sam krao jagode pa sam posle bio begunac begunac je ovca ili ovan kad mu se tako nadene ime kako se postaje begunac ako ideš napred i sve brzo ideš i svi viču drž ga bujica bujica je reka od buva jedna životinja što leti po kući to je ono što živi na kučku a ujeda narod bujica je jedan vetar što obara jabuke jedna životinja što živi u džemperu jedna olovka što piše zelenu bujicu kad se ubodeš pa bujica u trnu bujica je kad turiš kvasac negde da nabuja bujica je kad buji oluja bujica je trka mora vernost to je kad se neko voli pa se piše sa pismima vernost je koliko vredimo ja nisam veran vojnik vojnik je živo biće koje je u vojsci vojnik je zato da viče razumem i da ga šišaju vojnik je zato da se maršira i da bude rat vojnik ima izistinsku pušku vojnik ima debele čizme vojnik dobije pravo pismo vojnika zna pesmarice napamet vojnik pravi svadbu kad se vrati iz vojnika vojnik to je neki dedin vojničina vuk i lisica vuk je sav dlakav a lisica kao crvena vuk menja dlaku a lisica kokoške vuk ima strašne oči a lisica lisičje vuk se sanja a lisica ne mora isti su kao braća jer su lajavi i strašno zinu jer im rastu repovi pozadi jer stanuju u šumi jer jure po mraku i svi su lopovi jer pojedu koga ne poznaju vuk crvenkapu a lisica petla vrata ima neka vrata što imaju rešetke odeš tamo ako nisi dobar i nema te glava sve što ima kapu to je glava glava od stoke je jedna izdužina na životinju ona je korisna jer se jede glava od čoveka je jedna okruglina na čoveka ona nije korisna ima glava od lava ona je mnogo opasna bez glave si gotov glava je jedna glavna stvar - iz nje pamet dobijamo sa glavom sve zapamtiš da ne moraš da pamtiš posle kad si na moru pliva ti glava na vodi ako hoćeš da je nalepšaš veže se mašna glava je sprava za mislenje ona nam služi za govor tu se reči pretvaraju u rečenice šta ima glava glava ima oči oči paze da ne padneš na glavu na glavi ima rupe za uveta na stranama glava ima brkove za muškarca da se ženi glava ima rogove ako je stoka čemu služi glava da je peremo da se klima da pričamo sa njom da je okrećeš na sve strane da se u nju stavljaju lekovi da se metne na jastuk kad spavaš glavonja ima jedan branko što ima glavu pa ga svi zato zovemo glavonja glasan i tih glasan je jako deranje tih je polako deranje tiho se dobija kad pričaš viceve pa naiđu devojčice glasan nije tih tajne su tihe kad je nekom detetu milo što je go gomilati to je kad se gomilaju ljudi ili druga stoka ili krompir kad je veče nagomila se mrak gomila se znanje što nisi naučio kad mnogo pojedeš pa stomak nagomilaš gomilati to je nešto sramotno Ovo su decije provale iz knjige Olovka pise srcem.Jedna od boljih koje sam u zivotu procitao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
|
![]()
hahah extra su klinci..ovo su malo zesci!
![]() ŠTA NAJRADIJE JEDEš? - Volim sve, a najviše pasulj s dokolenicom. - Volim i pekmez od šljivovice. - Meso od pileta s drškicom. - Najsladje jedem kupusa od salate. - Što drugo nego kuvano jaje na oko. - Volim jetrice i druge unutrašnjice i NO1 - Najviše volim da ne jedem. A kad moram kažem da nisam gladan, da me boli srce, uho i da imam krajnike u stomaku. Dodato: ŠTA JE KARAKTER? - To je sport. Moj brat je karakterista. - To sam video u zoološkom vrtu. Ima rogove, ali nema rep. ŠTa JE SLOBODA? - Sloboda je kada pitam mamu da li smem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno!" KAKO SE PRAVE BEBE? - One se prave od babica u porodilištu. - Sramota me je to da kazem jer je to bezobrazan posao. - Prave se noću, zato žmure kad se rode. - To je jedan glupav posao za koji se prima dečji dohodak. - Bebe se prave od rode ili od kupusa. Kako ko voli. - Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si uzalud dobar.
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (11.12.2010 u 22:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|