|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.12.2010
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Meni trebaju gumice sto idu ispod dirki,pola dirki mi radi slabije od drugih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
ahaaaa one kao cepici jel????? e ne znam ti stari moj! ja sam trazio svasta nesto za e86 i niiiista nisam nasao......... i na kraju, prodao je liku za 250 km
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nishki
|
![]()
Teme sa istim naslovom su spojene!
Nastavljamo dalje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nishki
|
![]()
@djmarconny
Morate nam napisati odakle ste,da bi znali gde vas uputimo!Najbolje resenje je da u svom profilu napisete iz kog ste mesta. Za Srbiju bi vas uputio u RolandPlanet!Oni su generalni uvoznici za Roland aranzere,pa verovatno bi vam rekli gde,sta i kako! Postoji link na nasem sajtu.To je onaj baner gde pise "Roland planet" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Downloads: 94
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
prije nekoliko mjeseci sam imao isti problem na e86, samo kod mene nije radila jedna gumica i nakon sto sam ju ocistio je proradila, no medjutim jedna stvar je interesantna, prije nekih pola godine sam kupio sustain pedalu koju sam koristio za korga i nesto mi je doslo da ju rastavljam, kad ono unutra ispod pedale identicna gumica kao na e86 ispod tipaka...
sto hocu reci, te gumice se jos proizvode i upotrebljavaju za niz stvari samo treba znati za sta traziti.... ipak ne isplati se obatalit pedalu od 200 kuna da se popravi jedna tipka na e86... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|