|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Načelno, bubnjevi se na korgovima slažu u globalnom modu. Tamo postoji stranica drum kit i tu se slažu bubnjevi. Bubnjevi zahtijevaju malo poseban pristup jer se različiti elementi ponašaju različito. Primjerice za crash (činela) treba uvijek namijestiti da odzvanja i nakon što se pusti tipka. Isto tako treba upariti hihat činelu kako bi uvijek samo jedan sempl mogao svirati istovremeno: otvoreni ili zatvoreni. Sve to se dakle radi u global modu. Kad se tamo napravi vlastiti drumkit, onda se uzme bilo koji program i za namijesti se kao drum program negdje na prvim stranicama. Može se uzeti i postojeći program bubnjeva, samo što se onda zamijeni tvornički postavljeni drumkit sa onim user drumkitom koji se sam napravi. Kad se bubanj napravi u globalu, onda ga naravno treba sejvati. Kako i gdje se to radi, piše u uputstvima (pogledati pod global mode, drum kit).
Premda ja osobno baš i ne vidim po čemu bi to neki stariji jv bubanj bio bolji od onog što se tvornički nalazi u tritonu, ali da se može napraviti, može se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 459
Uploads: 0
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korgpa3x
![]() |
![]()
Hvala ti puno drugg
Dodato: druze jos jedno pitanje za tebe u jednom set na kojem sam pre svirao bio je jedan jv original bubanj e sad ja sam taj bubanj izvadio iz tog seta i kad sam ga ubacio u moj sadasnji set noje hteo da radi kaok sto je radio u proslom setu ??? mislim nerasporedjen... i to kao single je nerasporedjen a kad prebacim na drum onda neradi uopste cuje se samo kao neka harmonika bezvezeeee. Promijenjeno od nikolatucha (15.02.2011 u 20:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|