|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Naravno da treba dobar i stabilan napon, ne samo za pa800 nego za sve ostale.... a ne znam samo na koje visruse je mislio taj tvoj prijatelj???
![]()
![]() |
#12 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
NE POSTOJI VIRUS ZA KLAVIJATURA
A druga stvar i ova prica sa naponskog stabilizatora mi ne pije vodu nekako ...... ajde kuci ako nije stabilna struja, al i kafane, i radnja gde su menjali plocu ..... svugde se javljao taj problem zbog napona? Gde zivite vi pa nigde nema stabilan napon? I kraj krajeva kakve to veze ima sa Pa800 elite verziju kao sto je neslov teme? Ajde mi lepo da se sad vratimo na temu .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Pa ajde da mu ne kompromitujemo prijatelja verovatno ima neki magicni stabilizator.... ode tema off topic.....
nadam se da je u pa800ex nesto uradjeno sto se hardvera tice, bar da su stavljenje kvalitetnije komponente, vidim da u Libanu kosta 2799 dolara.... za te pare bi trebao da bude bolji od svog prethodnika.
![]() |
#14 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 12 puta u 11 Postova
Instrumenti: Korg pa800
![]() |
![]()
Ne vidim razloga zashto bi bila razlika u kvalitetu komponenti ugradjenje u Korg pa 800 Elite i Korg pa 800.
Ali ako je to sluchaj, onda je to sramota za Korga. Posle skandalom za RAM memorijom, Korg bi trebalo da ugradjuje "pozlacene" komponente na svim aranzherima da bi se oprao od srama. Price i uputstva za Korg pa 800 tipa: nemoj da punish RAM do kraja, nemoj da isprobavash mnogo, nemoj ono, nemoj ovo je LUDA STVAR za 21 vek. To vam je kao da vam neko kazhe da ne radite na kompjuteru vishe od 20 minuta, da se nebi prepunio RAM. I nikako vishe od jednog programa ili maksimum dva mejla na sat ![]() I ovo sa naponom ne pije vodu (ili ne bi smelo da bude tako)- koliko znam i prethodni aranzheri su radili na struju (ma kakva bila - stabilna ili nestabilna), pa nisu crkavali ploche i ostale komponente. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Alek21 za ovaj koristan post: | x3meSRB (23.03.2011) |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
To i ja govorim, pa ranije klavijature dok se islo po barakama smo koristili od 130 do 220 hahahaha, znam da su mi se pojedine gasile koliko je struja ponekad bila slaba... svirao sam i na agregatima, pa se desavalo da varira struja i jos mi se nijedna nije pokvarila zbog toga.
![]() |
Favoriti |
|
|