|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.06.2010
Mjesto: Skopje
Downloads: 807
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: PSR E-423 KORG PA 800
![]() |
![]()
Imam mali problem. Kad yamaha ucita novi ritam na Vsampler se menja instrument, ucitava se instrument koji je na 1 midi kanalu. Pa stalno moram da menjam instrument. Na nekih od ritmova nemogu ni da smenim instrument. Probao sam sve ali dzaba. Na pr. ucitam cifteteli onda ucita drums jedan loop prodze i onda vrati na guerinni klarinet koji je ucitan na 1 midi kanal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
probaj da zakljucas taj instrument,kliknes 2 puta na onaj katanac pored
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I poslije da cijelu svirku svira sa tim istim instrumentom na 1. midi kanalu ili... ? I nije ti neko rjesenje. 'Ajde ti ardzan polako napisi malo detaljnije sta te muci sa tim VSamplerom i Yamahom ali daj to malo detaljnije, naci cemo rjesenje budi siguran, to je vrlo jednostavno samo treba prvo da znam sta imas a sta hoces da dobijes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ne,nego da zakljuca instrumente koje nece da menja,znaci bubanj na 10,bas na 11 strings na 14 ritam gitaru na 12 kanal il koji vec ide,jer ja sam ga tako shvatio,da kad klikne u browseru na harmoniku,na svih 16 kanala mu se pojavi ta harmonika,ako nije tako,onda ga nisam razumeo
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Mislim da treba složiti zvukove u v sampler kad yamaha otvori ritam ona pošalje broj zvuka a ti si po svom složio banke.Ako nećeš da ti yamaha menja programe onda treba isključiti u midi postavkama yamahe slanje program change pcg komandi.I kad namestiš na v sampleru boju na tom kanalu neće menjati više.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I sta on onda ima od toga svega ako filtrira program change na midi kanalima ritma ? Ima to da ce mu u svim ritmovima uvijek svirati potpuno isti instrumenti a to je... nebulozno. Tu postoji sasvim drugacije rjesenje koje ce da ga usreci do balcaka jer ce moci da mijenja i instrumente za solo trake a i ritam ce uredno da zove instrumente po midi kanalima koji su upisani u u njemu. Sve moze, sve radi, nema da boli glava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|