|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa posto smatrate mene biserom ja ne znam dal mi je netko od vas platio ram od 300€ jer sam ga zamijenuo za stari(128mb za 256mb) zbog "prepunjavanja" ram-a(blago receno crkavanja)??! I ne znam uopce sto mi je pola boja(u multisemplu ostalo od starog seta kad sam ucitavao drugi, zaboravljajuci na to da trebam prvo izbrisati sve sa SSD-u-a)..... i na "formatiranje" sam mislio pojam da se ode u SSD-u i izbrise sve kako pise u uputama na linku kojeg sam naveo... prema tome... Da ne znam ne bih pisao opekao sam se jednom a to ne zelim da se drugima dogodi jer je to velik trosak(a i bezpotreban ako se pravilno rukuje).
Milane moguce da i taj ima vise user dk, ali povukao bi sa sobom, komplet backup(i tih vise mjesta za user Dk) kad ucitavas set... razumijes... Hajde probaj pa nam javi sta se desava... Pozz.
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (15.12.2011 u 20:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Nemoze backup da povuce vise mesta za DK. To koliko mesta imas za DK je u OS a ne u backup-a.
A i ovo preopterecivanje Ram-a prvi put cujem, moguce je da taj majstor koji ti je rekao to da je rekao tek tako da ti da neki razlog, a ne da stvarno ima neko veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nisam reko da si ti biser taj biser je ko zna gde i sa kog foruma jer ta prica kruzi jos odavno. Verovatno potekla od nekog servisera posto nije ima nista pametnije da kaze.
![]() Dodato: Eto ga opet kolega Ace dade odgovor pre mene. ![]() Promijenjeno od sinisa (15.12.2011 u 20:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa gdje ce se smjestiti onda one boje ako su npr na pcg user 1, stranica 2/1red(a u drugom setu ista boja na istom mestu)??? Moraju biti negdje popunjene, a ako uradis vise puta, "nakrcas" ram, klavijatura se sporije pali, op cup op cup dodje do krckanja semplova i do brujanja i eto ga, story of ram's life is end... Jbg... ja sam tako (vjerovali ili ne) napumpao 128 mb a da nisam niti znao, kljava se palila po 20 minuta(sve kontam to je normalno)... Ali onda kad je doslo do zujanja bubnja(poslje sam otkrio da je hold kvacica u pitanju) ali opet su mi pojedini semplovi davali ono "krckanje/blago pucketanje" ili ti ga kriticno stanje rama(faza prije shut down-a), a neki dan sam ucitao set preko svoga(jbg zaboravio na to) i hajd da vidim ram memory free(ono u record modu) jbt. 140mb mi set iznosi a ja ucitao od 60 mb... ma nije mi nikako bilo jasno... i udjem u record mode da vidim semplove koje imam, kad ono svi moji i sa tog seta....
![]() Nadam se da me niste krivo shvatili. Svako dobro svima ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|