|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
KRVAVI
|
![]()
@sinisa
Moramo malo da se salimo,kolega @Vex razume.... ![]()
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Sasvim u redu je da se skrene nekome paznja da gresi u pravopisu kako @Vex kaze. Sve to se moze uraditi u jedan PS u samog posta dok pisete odgovor u vezi teme. Medjutim ovde se radi o ismevanje clanove jer nisu pisali literaturno.A to ne skrece nikome paznja da ispravi greske vec ismeva pojedine clanove. Pored slucaj sa clana @Maksuzija, javlja se i slucaj sa linkovanih postovi od strane kolege @casper-a t.j. postovi na Marka Gredica i clan @tyros2. Kao to su primeri nepravilne gramatike?! Ako je to to, onda bi skoro pola foruma mogli oznaciti kao gramaticki nepravilan ili neliteraturan jer ima nas sa svih strana i mnogi ne pisu literaturno. Jasno mi je da se povremeno javljaju postovi kojih je tesko razumeti ali sa navedenih postova to nije slucaj mada sve se to tolerisalo jer prvenstveno ljudi ovde dolaze zbog muzike a ne uciti srpski jezik. Mislim da se ovde preteruje sa gramatikom i lingvistikom. To sto je sad 21 vjek, sto ljudi znaju koristiti racunar to nije nikakvo opravdanje u ovoj situaciji. Jbg, svako se trudi kolko moze da pise tacnije.
Btw. O ovome je i ranije bilo rec .... pogledajte i tadasnje odgovore: http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#axzz1uK0hYuzf |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
I da je rekao FALI mi taj ritam, nije dobro... Pravilno je: NEDOSTAJE mi taj ritam...
Kolega @Nesabend, i tebi FALI poneko veliko slovo i zarezi, ako ćemo baš po gramatici Promijenjeno od gitar (08.05.2012 u 23:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]()
mene smeta to sto cijo web site mi je na nemacki jezik sjecam se ranije je pisalo pocenta,donacija,pretraga itd. a sad neznam dali samo je to kod mene tako sto sve je na nemacki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Evo, čovek je upravo objasnio neke pojmove o gramatici i pravopisu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
ima nas kolega iz vise nacija vamo, ima tu dosta razlike u gramatici, glavno da se razumijemo, ima i nas iz dijaspore.... glavno da se nekako sporazumimo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Netko je napisao da ova tema nema veze s muzikom, ja bih rekao da ima veze...znači po tome SVAŠTARA, LJUBAV I SEX isto treba ukinuti pošto nema veze s muzikom.
No ajmo ovako, pravopis je dosta bitna stvar ako tražite neku pomoć, bilo o klavijaturi ili ritmu...bitno je znati se izraziti što točnije da se shvati o čemu se zapravo radi u postu, kako bi se moglo pomoć na bilo kakav način. Ali više me smeta stvar što ljudi ne razumiju šta je "FARBA", "BOJA", "SEMPL" i "MULTI-SEMPL" i onda kažu da je to sve isto...e pa nije isto!!!
Ćlan 4 Vam se zahvalio, vingula, za koristan post: |
![]() |
#9 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
Ali kako ćemose razumit kad nematočnemiti zareza razmaknice niti velikog slova ponekad je to teško za pročitati a kamoli za razumjet i kad se napiše tekst na voaj način kao što ja sada dradim onda tu moiže bit samo lijenost i nepoštivanje ostalih članova foruma. ![]() Pravilo za točku na kraju rečenice, zarez i veliko slovo je univerzano za sve pravopise i ono nije postavljeno bez razloga. Nije ga teško shvatit, naučit i poštivat ako kod pojedinca postoji minimum volje za to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]() Citat:
Dodato: To su vise pravopisne greske a ne gramaticke ako cemo pravo.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (09.05.2012 u 01:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|