|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Vjerojatno ti se pri pokretnju "sakrio iza" chroma. Spusti Chrome u taskbar i vidjet ćeš ga. Predpostavljam da je to kvaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Druze,nece,imam ikonu onako kako si opisao ali kad na nju kliknem,mnista se ne desava.Kad kliknem na ikonu sa sesktopa onda dobijem sledece:Freemake softwere requires Microsoft.net4.0Client Profile.
Zatim trazi da kliknem ok,i tu se ja polako izgubim..... ![]() Dodato: Druze,nece,imam ikonu onako kako si opisao ali kad na nju kliknem,mnista se ne desava.Kad kliknem na ikonu sa sesktopa onda dobijem sledece:Freemake softwere requires Microsoft.net4.0Client Profile. Zatim trazi da kliknem ok,i tu se ja polako izgubim..... ![]() Promijenjeno od VUNIMRAV (22.10.2012 u 23:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Hmmm... mislim da instalacija nije prošla kako valja. Ponovi je. Ako imaš Win7 obavezno pokreni instalaciju s desnim klikom i odaberi Run as Administrator...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Moj druze,ja imam Windows xp 32-bitni....i mislim da je to problem,a ti molim te proveri da li moje racunalo kao takvo moze da privati taj sftver.
U svako slucaju hvala ti na pomoci,a izvinjavam se adm na ovoj "prepisci". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ma nema problema za prepisku, samo da mi njega upogonimo. Nisam pažljivo čitao tvoje postove, a u njima sve piše
![]() Potreban ti je ".Net Framework 4.0. Client Profile" i trebaš ga instalirati u računalo. Googlaj taj pojam i skini s microsoft stranice ovaj dodatak za win. Jedini problem može biti ako nemaš instaliran SP3. Onda se ovaj Framework 4.0 neće proći. Bez obzira na sve ako nemaš SP3, preporučam njegovu instalaciju iz razno raznih razloga, a prvenstveno zbog sigurnosti sitema. Promijenjeno od casper (22.10.2012 u 23:44 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (22.10.2012) |
![]() |
#16 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.01.2011
Mjesto: Prilep , Makedonija
Downloads: 46
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland EXR 5s
Interesi: Kompjtere,
![]() |
![]()
mozesh real player imash addons za google chrome i za firefox nad video pojavuje ti se download i skinesh onda ga kovertirujes vo istu programu a isto mozesh youtube downloader kopirash samo link i skiniju ti i isto u njega imash i convertor
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|