|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: Hollanija-Rotterdam
Downloads: 568
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Harmonika, Roland E50, Korg Le, Yamaha V50
Interesi: Sve sto je vezano za computere, muzika, motori
![]() |
![]()
pa1xpro je u pravu. Neznam ni ja kako ti ritmovi zvuce. Nazalost nije svak toliko nadaren da odsvira sa basom tu pratnju. Ali pa1xpro mozda bi za vas ovo bio izazov.
Ja sam isa na to da mozda budemo imali tu srecu pa da se sve to poklopi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
druže @pa1xpro ajd vidi, ako imaš pa1x--stisni Record (crvena tipka na okviru ekrana),pritisni OK na displeju,kad ti se otvori slika editiranja ritma pritisni Menu,odaberi Style Edit,i na dnu ekrana ima jedan podmeni zove se Copy Fm Style,zar to nije za to kopiranje što meni treba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Nemam xpro..to mi je samo nick a pa800 mi je u drugom stanu..tako da sad nista ne mogu da proverim...i tu funkciju sto si pomenuo,mislim da se odnosi samo na var1,2,3,4 ili intro ili dr..i to da mozes da kopiras celu var. iz jednog u drugi ritam...ili samo drums i percus...mislim da ne moze samo bass ili acc...
u stvari moze i to,ali samo u istom ritmu,mozes da kopiras od var.npr 1 pa da je stavis u var2 ili 3...e taj bass moze da se kopira...znaci samo u istom ritmu na drugoj varijaciji...
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
kako da napravim odma da se taj bas kopira na sve varijacije i za sve akorde (mislim na:Maj,minor,7)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Mozes samo BASS, kad ides na COPY vidjeces tu fino ima da biraz iz koje
VAR u koje ili pak iz koji CV u koji, onda ispod ti fino pise FROM TRK gdje mozes FROM BASS TO BASS onda ce samo BASS ili FROM ACC1 TO ACC1 i tako dalje, pametan si, skontaces... ![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
Znaci bas tako samo malo pogledaj sta pise na displeju odaberi style sa koga zeliz kopirati i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
editiranje, pa1x, pro, ritma |
|
|