|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ugradnja HDD-a u G1000 je samo jedna opcija koju su proizvodjaci
omogucili,ali ne i obavezali svoje kupce da to moraju da rade. On nije fabricka postavka ove klavijature i bez njega se moze,a bez njega rade ljudi u najvecem broju slucajeva. Zasto mora HDD.?......Da se u njega ubaci nekoliko hiljada ritmova, a u najvecem broju slucajeva se ubacuje veliki broj midi fajlova. Ljudi odrade bilo kakvu svirku a upotrijebe mozda 20-30 ritmova. Postoji ZIP disketa,a postoji i floppy za njega. HDD jeste bolje rjesenje,ali eto i on je sklon kvarovima.Staro je to sve. Nije to problem da boli glava,ako je sve ostalo ispravno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
@Sejox slazem se da nije sad neki preveliki problem, ali nekako sam se navikao na Hdd jer dosta olaksava koriscenje... Zip takodje ne radi mislim da u njemu nije cak ni originalni Zip, verovatno je to neko izvadio kad je ugradio Hdd... Sada na njemu ima neki kilav set a svtalo je orislo zajedno sa Hdd... Ipak je malo lepse kad ima vise opcije koje možeš koristiti... Ali dobro nisamja sad neki profesionalac, preživeću nekako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kada ti stigne HDD, javi se na pp, pa cu ti poslati ja neki moj materijal da ti radi posao dok se ne snadjes malo...Velicina jeste problem, ali ako hoces u istom rangu, uzmi EM2000...On ti je samo sa 5 oktava i manji i laksi, ili imas i VA seriju ako oces malo novije, bolje,...(VA5/7 naprimer)...Samo kazi jos razlog zbog cega bi ga zamenio?Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
Boga mi izgleda da je komplikovano naci ispravan SCSI Hdd... To su ljudi uglavnom pobacali a i ko ima to je sve jako staro pa i ne radi... Valjda cu naci ispravan uskoro pa javljam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
roland g800 ili korg i3 |
|
|