|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Dobro je to sto ti je peklik rekao,najbolje ti je da snimis u Cubase i posle samo exportujes. Mada Ez Drummer ti je bolji
Promijenjeno od nemanja 1982 (23.05.2013 u 21:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Hvala peklik,hvala Nemanja. Ja bih znaci samo jedan Layer (Jedan Dobos),znaci da iskljucim Dinamiku u Kontaktu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
najbolje je kad ez drrumer kit ubacis kroz superior drumer jer su podesavanja kitova u tom slucaju neogranicena, drums from hell se mogu jako dobro nastelovati za nasu muziku,
nisam probao da iskljucim dinamiku u kontaktu, probacu pa cu javiti, ako koristis studio drumer za ritam masinu lako je iznivelisati u samom ritmu i onda ce svirati samo jedan lejer, ako vec koristis za snimanje ovako iskljucivanje dinamike na samoj klavijaturi je jedno od resenja, ili nivelacija u samoj traci bubnja. probao sam i u kontaktu postoji skripta koja moze da regulise visinu velocity-ja, udjes u preset pa zatim factory zatim transform pa change velocity Promijenjeno od pekilik (23.05.2013 u 21:53 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio pekilik za ovaj koristan post: | NordX (24.05.2013) |
![]() |
#14 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Postoji nacin (osim onoga sto je naveo pekilik putem Cubasea ili bilo kog drugog DAWa) kojim se mogu eksportovati i samplovi i Layeri a i kompletni instrumenti Kontakta iz bilo kojeg i bilo kako dobro i kompleksno zasticenog Libraryja, isto kao da i nisu zasticeni, ama... to je ilegalno i nije za pricu, pa ti ga necu napisati na ovom forumu. Ovo navodim, tek da bude jasno da je sve moguce i da ogranicenja u sustini nema, a ako ga ima, to je onda uvijek i bez izuzetka, ljudski faktor. Promijenjeno od tranzit (23.05.2013 u 23:41 sati) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | NordX (24.05.2013) |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Hvala Gosp.Tranzite sveznajuci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
![]() |
![]()
Da li sam "sveznajuci" to je vrlo diskutabilno, nadam se samo da ovo nije bilo ironicno s tvoje strane jer na to vrlo nezgodno reagujem. U tvom slucaju, uradi to "autosamplingom" ili preko Cubasea, odnosno nekog drugog DAWa ili nekim od specijalnih programa kao sto je to recimo, Sample Robot Pro, pomocu kojeg u sustini mozes i sve zasticene Libraryje da "resamplujes" i to sa sve njihovim Velocity Switch Layerima. Ima dosta posla ali... rezultat je odlican.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | NordX (24.05.2013) |
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Nista lose nisam mislio naravno
![]() Svako dobro. NordX |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banovan!
![]() |
![]()
Obrati paznju kod Sample Robota imas mogucnost da odaberes broj Velocity Layera koji hoces da samplujes i da tacno odredis Velocity Zone, kao i raspon na klavijaturi koji hoces da samplujes. Imas takodje i opciju resamplinga VST instrumenata, koja tebe u sustini najvise i interesuje. Bilo bi dobro da prije nego pocnes bilo sta da radis, da bar ovlas procitas manual programa.
Promijenjeno od tranzit (24.05.2013 u 12:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|