|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
aranzer jako slabo koristim ,samo pustam bubanj a sviram bas i solo. nasnimljeni su neki elementi ponegde bras i stringsi. inace kad sviram imam gitaristu pa mnogo punije zvuci.
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala... hocu ,postavicu jos.
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
bas gitara je malo glasnija nego sto treba inace da bude i hi hat isto
![]()
![]() |
#15 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Jos kad bi podizao ze demo snimke u stereo formatu bilo bi jos bolje.
Tacno, pocetkom 1999. je izisla PSR9000, a pred sami kraj godine 9000Pro verzija. Razlike je bilo, osim u duzoj i boljoj klavijaturi (najboljoj koju je ikada Yamaha ugradila u jedan svoj instrument) i u Sample ROMu jer je 9000Pro imala citavih 48MB, dok je PSR9000 imala 32MB. Osim toga, kod Pro verzije je bila mogucnost ugradnje dva PLG Boarda. Medjutim i pored ovolike prednosti ipak je PSR9000 bila bolji instrument jer je Pro verzija "stucala" u ritmu i to Yamaha nijednim updateom nije mogla da ispravi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
na zalost nemam miksetu. potrudicu se za sledeci snimak da bude u stereo formatu i naravno da napravim bolji mix samih instrumenata.
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo nadam se da sam uspeo da napravim stereo snimak
![]()
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Nex imaš pohvale od mene, sviđa mi se zvuk te "straudije" koja je bila Bog kad je bilo njeno vrijeme a i sad lako zapapri mnogim klavijaturama.
Također zamoljavam kolegu tranzita da mi ili ovdje ili na PM pojasni kako na snimci vidjeti jeli mono ili stereo. Igram se malo s tim stvarima ali puuno toga još ne znam pa bih htio da znam. Kako jedan neuki "muzičar" da najlakše skuži jeli mono ili stereo. Hvala. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio smuchac za ovaj koristan post: | NeX007 (10.07.2013) |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Smuchac. Ni ja sam ne znam da li sam napravio stereo snimak ,ali mislim da sam uspeo. Potvrdice valja Tranzit ako poslusa snimak. Nije mi ni toliko bitno kako sam odsvirao nego da li sam uspeo napraviti snimak bolji od ostalih da bih kasnije mogao nesto kvalitetnije napraviti.
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Meni se cini da su i djavolica i rumba stereo al opet nakon tranzita nisam siguran.
![]() Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|