|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
Rekao sam jer ima sirov saund nema ono sto treba za nasu muziku ,zatim kozice seru redovno onako iz cista mira,kolko se secam i klavijatura nije neka,e sad neznam ko rece najbolje bi bilo da probas,bez toga nemoj da kupujes nikad harmoniku,ajde recicu ti par fazona sta da pogledas u privatnim porukama da nedavim sad ovde.
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Pa,jbg Nele,reci ovde da i mi ostali znamo i saznamo,zasto bi davio,i mene prlicno interesuje sve oko harmonika.I ako od malih nogu se druzim sa njom nisam bas neki poznavalac,pa hajde lepo ovde da svi procitamo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma nema greske recicu,
1,Da dihtuje dobro 2,Proveri svaku dirku tako sto ces svirati stakato a dase necuje feder mnogo vazan momenat 3,Svaki ton probati u obe pozicije sirenja i skupljanja meha u prekidima ako se cuje da skroz blago pusta ton a neduva onda je kozica u pitanju 100% 4,pregledati mehanizam basa ko nezna jednostavno neka proba basove da ne zaglavljuju itd. 5,kupovati strogo 2+2 harmonike dabi mogla da zadovolji svaku doticnu osobu,da poseduje Bason,klarinet,sopran , pikolo,jer kod 3+1 nema klarineta. 6,vazno da dirka brzo vraca, 7,proveriti svaki regisrar dali funkcionise i da nemesa tonove ako mesa pukla je sparingla. Od prilike ovo su najvazniji momenti kod probe harmonike i normalno akoto sve funkcionise mora da vam se svidi saund harmonike. toliko od mene.
Sledeći član vam se zahvalio nele1 za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (12.08.2013) |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Hvala Nele,a je cu postaviti jos jedan lin gde se moze cuti PS SPII 2+2.
samo za to sto i dalje smatram da su su u tom cenovnom rangu dobre harmonike ,ako ne i najbolje. Ja imam 3+2 i vrlo sam zadovoljan njenom izdrzivoscu,ali nisam tezinom,i zato bih je vrlo rado zamenuo za onu od 96 basova sa duplom kabinom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Za nju bi vredjelo truda. Ako ima dobar Paolo Soprani onda je to Gran Concerto. Ima Cassotto ima i Clarinette, a cijena im se trenutno krece (naravno polovnih) oko 4.000 eura. Mislim da bi obavezno trebalo da je cujes iako o Palo Sopraniju uopste, imam misljenje slicno Neletovom. Ovaj Concerto je izuzetak, ustvari najbolja koju su i napravili pod tim brendom, bar sto se nase muzike tice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Kolio vidim, najbolje je da se drzim guerrinija i dallape, samo, tesko je to ovde naci. Vrlo retko neko hoce da proda.
Vecinom se prodaju neke nize klase harmonika. Doduse, naisao sam jadnom na Beltunu, Balkan star ali joj cena bila $8000 Za ovu PS gran concerto traze $4000 ali mislim da ce dati jeftinije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To je jos i dobra cijena. Idi ti ipak probaj, to je ozbiljna harmonika i bolja je od mnogih Guerrinija i Dallapa. Poslusaj me, neces se prevariti... ali vrlo pazljivo probaj, bas onako kako je Nele to objasnio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Ajd' videcu sta ce da bude... Hvala svima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Sale sta god da kupio zelim ti srecnu kupovinu,a isto bih voleo da postanes i ti clan P.S.porodice,ako nista drugo imamo mafijasko ime
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Nije meni toliko bitno koji je proizvodjac u pitanju. Vazno mi je da je instrument dobar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|