|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
U pravu si @harepa50 za azmu ali je ona preskupa i ne znam dali se uopste moze i kupiti u BiH. u Srbiji znam da je ima ali u BiH....ne vjerujem. Kao alternativa je kamena vuna a ogromna vecina se opredjeljuje bas za nju jer je puno prihvatljivija sa cijenom u odnosu na druge materijale i odlicno odradjuje posao. To sto si spomenuo da je motaju u kolutove....to je za bass trapove koji idu po coskovima sobe. Od kamene vune se moze napraviti odlican bass trap uz pomoc drvenih greda.
Promijenjeno od DinO74 (06.11.2013 u 20:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tj u sobi samo ima struje.
hehe šala Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kolega maricm sad za sad je samo stuja, ali ako Bog da bit će svega
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
eko...samo polako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ja opet navijam za jamahu. Imao sam KRK Rokit 6 do pre neki dan, nikako nisam bio zadovoljan... Prešao sam na jamahu HS7 i upoznajem se sa njom ali je definitivno bolji proizvod od KRK Rokit serije.
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Mozda ima Tranzit neki savet oko monitora da nam kaze.Hvala
Dodato: Evo jos jedna slika kad sam pravio panele. ![]() Promijenjeno od korgic (07.11.2013 u 11:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kako sam shvatio @korgic, radio si ih u dimenzijama 100 x 50 x 10. Onaj materijal sto si ubacivao unutra, je li cijena 20 EUR po komadu ili ... ? Jos jedno pitanje ako moze, koji si materijal koristio za presvlacenje, koja tkanina i dali si ih zatvarao sa zadnje strane do zida ili si ostavio otvoreno kao i sa prednje strane ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Mozes da pravis i 100x100x10.Cena je bila oko 15 do 20 evra od basotect.Za presvlacenje sam kosristio obicnu preslavku sto se stvlja preko jastuka jer untra sam stavljo i basoteckt i kamenu vunu rockwoll 50 isto jer mi basotect nije bio dovljno kupljen.Postupak kako sam radio je bio sledeci.Na pravio sam panele onda sam stavio preslavku i preko nje sam stavio gotovi panel.Posle toga sam uzo i stavio tanku foliju pa onda sam stavljo ovu kamenovu vunu.Tako da cela kamena vunu bila u foliju.I onda sam ovu preslavku prednju i zadnju strano presvlacijio.Evo i slke 2 gde se vidi kako sam to sve odradio.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok, jasno mi je sta si i kako radio ali nije mi jasno zasto si umotavao kamenu vunu u foliju ? Cini mi se da ta folija sprecava da vuna absorbuje zvuk sto i jeste cilj ovih panela ili se varam :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ofarbaj u plavo ili zeleno, te boje odmaraju (ali ne tamno)
A možeš i u žuto, zdravo je za bubrege ![]() Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|