|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
a sta se ceka jos ajde da uradimo to sta treba da se vidi sta mozemo pozdrav
#12 |
Otac nacije
|
![]()
Pozdrav
Mislim da nismo zavrsili ovu temu i da bi trebali stvarno nesto da uradimo posto se sve cesce postavljaju pitanja vezana upravo za ove stvari. Pozdrav Miodrag |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
jeste miodrag tako je ne znam sta se okocilo u cemu je problem?ajde ljudi sta cekamo jos daj da resimo taj problem !!!!!!!!!
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ja o ovome razmisljam jako dugo ali mi se cinilo da ovakav predlog ne bi naisao na odziv kod ostalih kolega. Srecom, pogresio sam i vidim da o tome, manje-vise, svi razmisljamo. Medjutim, to nije bas tako jednostavno. Prvo, svi se slazemo, ali nista konkretno ne radimo. Drugo, svako od nas ima neke zelje, ali je jasno da kompanija Korg sigurno nece moci da ispuni bas sve (ako uopste nesto ispune). Sada je glavno da vidimo sta bi bio prioritet. Ja apelujem na sve kolege da shvate da ce necije ideje mozda morati da otpadnu a da ce opet, necije biti favorizovane iz prostog razloga sto se niko u kompaniji Korg nece baviti nekim perifernim stvarima vec necim sustinskim.
Ja preuzimam na sebe obavezu da sastavim jedan tekst koji ce svima Vama biti dat na uvid, a koji bi kasnije poslali Korgu i ispod kojeg bi bila navedena lista onoga sto trazimo kao i spisak adresa svih nas ( A IMA NAS DOSTA!!!) Sto se tice zahteva-DOBRO RAZMISLITE. Ne treba traziti svasta, jer ce svaki novi OS doneti samo po neko poboljsanje. Vecina nas hoce da dobro i brzo pravi ritmove. Za to su potrebne izmene u sekvencerskom delu i dodavanje nekih funkcija-oni koji su imali priliku da koriste Korg X3 ili N364 dobro znaju kako izgleda dobar i mocan sekvencer. Zatim ono cuveno LOWER+BASS itd itd. Razmislite dobro i u sto krace i preciznije dajte predloge. Ja cu u tekstu koji cu sastaviti pokusati da objasnim da ovi zahtevi poticu od ljudi koji sasvim sigurno na najkompleksniji nacin koriste ovu spravu i sigorno su najbolji sviraci jer muzika koju sviramo sadrzi najkompleksniju harmoniju, pa shodno tome imamo i specificne zahteve za editovanjem. Takodje cu pokusati da im stavim do znanja da nigde u svetu ne prodaju vise Korgova nego na prostorima na kojima smo "MI"! Ako shvate da smo upravo mi njihova ciljna grupa-eeee, onda ce mozda nesto i da se promeni. U suprotnom -NEMAMO SANSE! Ako se slazete sa ovim-samo kratko potvrdite pa da se dam na posao. S postovanjem-Goran! p.s. Oni koji su koristili I30-neka se prisete svega dobrog sto je ta sprava imala a sto PA80 nema. Mislim da ce Korgu biti mnogo lakse da ubaci stvari koje je vec imao na nekoj svojoj spravi, nego da smislja nesto novo! Takodje moramo pokusati da zaigramo na kartu Yamahe!!!! Yamaha PSR 2000 je neuporedivo slabija sprava sa zvucima od PA80, ali sto se tice nekih mogucnosti, preglednosti itd-IZUZETNA SPRAVA. Ono sto Yamaha moze da radi sa padovima je sjajno-a mi samo da gledamo i placemo!!! Ako shvate da ce ljudi poceti da se okrecu Yamahi-mozda ih to malo razdrma. Mora se ici i na ekonomski momenat!!! |
![]() |
![]() |
#15 |
Godfather
|
![]()
Mozda cu te malo razocharati, ali moguce je da je njih to i ne dotiche mnogo...
Ne znam koliko ti je poznata chinjenica da su Korg-ove zvuchne laboratorije nastale iz Yamaha-inih kao i da Korg trenutno dobrim delom propada Yamaha-i... Ostalo shto si rekao... Potpuno si upravu! Dalje je sve na vama. Nashu podrshku imate! ![]() Ja sviram Yamaha-u! ![]()
#16 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Auuu, pa ja sam pogresio. Ovo je trebalo da bude Reply na temu "Apel za Korgovce", a ja sam greskom isao na post. Ali, mislim da i ovako shvatate sta sam hteo reci. Znam da Yamaha i Korg imaju puno toga zajednickog , ali i razlicitog. E upravo ono razlicito me zanima. Takodje sam svestan da ce verovatno malo toga moci da se uradi, ali ako ih budemo bombardovali mailovima-ko zna. Makar jedno poboljsanje, ali posteno poboljsanje...!
__________________________ Ne brini... Sve moze da se ispravi... ![]() Vaxter |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
imas od meni totalnu 10000%podrsku ajde ljudi sta cekate ajde jednom da se ucini ovo za nas ke bude bolje
#18 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Mjesto: Zepce
Downloads: 305
Interesi: KORG i web design
![]() |
![]()
U potpunosti se slazem, samo navedite i PA 60 OS jer su razliciti. Imam oko 10tak e-mail adresa.
Pozdrav svima.
#19 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Mjesto: Zepce
Downloads: 305
Interesi: KORG i web design
![]() |
![]()
U potpunosti se slazem, samo navedite i PA 60 OS jer su razliciti. Imam oko 10tak e-mail adresa.
Pozdrav svima.
#20 |
Otac nacije
|
![]()
U vecini svi se slazemo za ove navedene primjere sta i kako da poboljsamo!
Pocnite da upisujete vase E-mail adrese bez ikakvih komentara tako da pokusamo da zavrsimo ovo sto je zapoceto. Gorpet bi mogao sve to lijepo da sastavi i posalje! Koliko god da poboljsaju slazem se sa njima ![]() E-Mail : yu-midi@yu-midi.com |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
apel, korgovce, pa80 |
|
|