|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.01.2009
Downloads: 100
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Midas venice 160 ili Dynakord cms 1600,Koji mikser od ova dva je bolji za pevanje. Trenutno radim na Yamahin mikser pre toga na Behringer ,skoro sam radio na Dynakord 3, i svidelo mi se kako izlazi pevanje.Poznato je da je Dynakord standardno dobra pevacke mikseta sto sam se uverio.
Interesuje me da li je Midas jos bolji mikser od dynakorda , posto mi je jedan koilega koji prodaje opremu rekao da je tvrda za pevanje i da je bolji dynakord. Ako neko ima iskustva sa jednom i sa drugom miksetom da da svoje iskreno misljenje i neko ko peva tako da razume o cemu pricam.. Dodato: Midas venice U 16 ili Dynakord cms 1600,Koji mikser od ova dva je bolji za pevanje. Trenutno radim na Yamahin mikser pre toga na Behringer ,skoro sam radio na Dynakord 3, i svidelo mi se kako izlazi pevanje.Poznato je da je Dynakord standardno dobra pevacke mikseta sto sam se uverio. Interesuje me da li je Midas jos bolji mikser od dynakorda , posto mi je jedan koilega koji prodaje opremu rekao da je tvrda za pevanje i da je bolji dynakord. Ako neko ima iskustva sa jednom i sa drugom miksetom da da svoje iskreno misljenje i neko ko peva tako da razume o cemu pricam.. Promijenjeno od drzof (13.03.2015 u 22:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|