|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
Hvala ti mnogo Casper.Mnogo si nam pomogao.
Dodato: Da ne ispadne da sakupljam postove,samo jos jednom da zahvalim Casperu na pomoci.Sve smo odradili kako treba,sve uspelo,cak smo uradili i novi update,radi sve kao sat.Odmah smo i odradili tezgu na njoj,sve super.Jedino na ovaj novi update juce slabo baksisa☺☺☺☺☺ Hvala jos jednom od srca. Promijenjeno od Drone (25.03.2018 u 16:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Trebaš nabaviti neki stari razglas, 30-35 godina, onda bakšiš leti ko lud.
Ovi novi što se "apdejtaju", ništ' koristi.Super da ste riješili problem, a savjet za čitanje manuala vrijedi uvijek i za sve instrumente.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Skoro sam svirao sa kolegom koji ima istu miksetu kao i ja.Meni pravi problem sa tabletom.Probali smo i na njegovoj i na mojoj mikseti i imam isti problem.Jednostavno me nema pola minuta kao da mi neko odsece kabal pa se posle vrati i radi recimo tri sata bez problema.Promenim ja i kanal ali opet imam isti problem.Nikada ne znam kada ce stati a voleo bih da resim problem.Da li shure glx utice na rad miksete?U orkestru imamo 2 glx-a i ako dodje i violina sa glx-om to je 3.U sali 500 ljudi pa dva,tri telefona podele internet pa se i oni tu uguraju.I na sve to wireles u sali par komada i ako rasveta ide preko wireles-a onda je tek milina.Da li moze neki drugi ruter da se poveze na mikser koji radi u drugom frekfencijskom opsegu i da li moze direktno preko lan kabla da se resi problem?Tablet je Lenovo a ovaj vikend idem preko Iphona 7+ pa cemo da vidimo da li ce da puca.Probacu i notebook Lenovo pa cu da vidim sta se tu desava.
Promijenjeno od banex (24.05.2018 u 01:25 sati) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
![]() |
Može i dodatni ruter ali ti je najsigurnije LAN kabl. Tada nemaš problema.
Inače, moždaš sakriti vezu da se ne vidi. Ljudi vide wireless i pokušavaju se na njega spojiti pa i to može stvarati problem s pucanjem veze. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
![]() |
Kako da sakrijem vezu?
Dodato: Casper hvala na savetima a mozda cu uzeti neki wireles na 5 gigaherca i to je to.Uglavnom svi rade na 2.4 ghz pa da pobegnem iz te gungule. Promijenjeno od banex (24.05.2018 u 01:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Super-Moderator
![]() |
Moraš imati firmwire 1.0.5440 i onda možeš učiti to da SSID ne bude vidljiv. Može se spojiti samo onaj tko zna naziv i šifru.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vredan član društva
![]() |
Mislim da sam taj apdejt uradio tako da ce raditi i to.Kako ti se svidja mixer?Opravdava li cenu-kvalitet?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super-Moderator
![]() |
Koristim X air 12 ali sam imao prilike probati i UI12. U12 je jednostavniji za rukovanje, s nešto manje mogućnosti ali za te novce, nema boljeg. Naravno, ljudi imaju sumnju čim je nešto novo i nepoznato, žele imati gumbe pod prstima, a ne mišem pojačavati master. Međutim, tehnologija napreduje i ovo što se nudi u ovim malim spravama za vrlo sitne novce je još prije 10 tak godina bila sfera fantastike.
Cijena - kvaliteta? Pa za taj novac možeš kupti neki mixerčić koji jedva da ima jedan efekat, a da o ostalim stvarima koje se nude u UI 12 ne govorimo. Svakome bih preporučio, samo ovisi da li je spreman na promjene. Promijenjeno od casper (24.05.2018 u 02:09 sati) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
Razmisljam o kupovini Soundcraft UI12? Pa me zanima da cujem misljenja od Vas koji imate mikser i koristite ga u Srbiji? S obzirom, da u Srbiji u mnogim gradovima se desava problem sa frekvencijama, a i cesto radim u klubovima koji su blizu Poste neke gde ima milion nekih repetitora.
I koji Ipad bi radio stabilno uz njega? Ipad4 naprimer? |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
|
|