Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Ostali Instrumenti > Kutak za harmonikaše

Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;)

Alati tema Display Modes
Star 27.01.2008, 15:33   #1
Buxy
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard Početnik

Pozdrav ekipi!!
Evo ovako, ja imam previse pitanja za sve harmonikase s foruma!! Dakle, imam veliku zelju naucit svirat harmoniku ali sto kvalitetnije!! Znam da je to jako tesko, inace zivim u Hrvatskoj no tu je sviranje harmonike za moj ukusu katastrofalno!! Jednostavno mi nepase njihov nacin sviranja!! Meni najvise pase onaj uglađeni zvuk kao npr. kod bosanskih sevdalinki!! Dosta o tome, inace nabavio sam harmoniku za pocetak radi se o Weltmeisterici Seperato!! Harmonika je u dobrom stanju, no tehnicki je nemoguce na njoj odsvirati nesto zahtjevnije jer ima samo 3 registira i 36 basova!! Ali u planu mi je nabavit nesto kvalitetnije, Dallape mi se jako sviđa!! Dobio sam zadatak od roditelja da moram naucit nesto na ovoj harmonici i ako budu zadovoljni dobivam nesto bolje!! E sad neznam odkud da pocnem, bilo bi mi drago kad bi mi dali neke savjete!! Isao sam 3 god. u glazbenu skolu ali za trombon, znam osnove glazbene kulture!! Ima jos nesto sto mi se nesvida, harmonika koju imam je klavijaturka, a zelja mi je naucit svirat tzv. dugmetaru!! Evo ljudi pomagajte, odkud da pocnem?? Hvala
  Reply With Quote

Favoriti

Oznake
početnik

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije