Pozdrav ekipi!!
Evo ovako, ja imam previse pitanja za sve harmonikase s foruma!! Dakle, imam veliku zelju naucit svirat harmoniku ali sto kvalitetnije!! Znam da je to jako tesko, inace zivim u Hrvatskoj no tu je sviranje harmonike za moj ukusu katastrofalno!! Jednostavno mi nepase njihov nacin sviranja!! Meni najvise pase onaj uglađeni zvuk kao npr. kod bosanskih sevdalinki!! Dosta o tome, inace nabavio sam harmoniku za pocetak radi se o Weltmeisterici Seperato!! Harmonika je u dobrom stanju, no tehnicki je nemoguce na njoj odsvirati nesto zahtjevnije jer ima samo 3 registira i 36 basova!!

Ali u planu mi je nabavit nesto kvalitetnije, Dallape mi se jako sviđa!! Dobio sam zadatak od roditelja da moram naucit nesto na ovoj harmonici i ako budu zadovoljni dobivam nesto bolje!! E sad neznam odkud da pocnem, bilo bi mi drago kad bi mi dali neke savjete!! Isao sam 3 god. u glazbenu skolu ali za trombon, znam osnove glazbene kulture!! Ima jos nesto sto mi se nesvida, harmonika koju imam je klavijaturka, a zelja mi je naucit svirat tzv. dugmetaru!!

Evo ljudi pomagajte, odkud da pocnem?? Hvala