|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da, ili lepljenje "rupe" ili negde nabavis diskete od stare Amige 500. Bitno je da su DD (Double Density) diskete...
![]() |
#12 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
To je zeko napisao! Procitaj pazljivo celu temu i videces.
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
vidio sam kuki,,sad sam usto..i nisam jos se ni umio,,haha....sjeba se...ali sam prepravio.bar mislim,,hehe....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
mislim na floppy disk..sve sam fajlove raspakirao i pokušao sa 3 različiti nova floppia..ali ni s jednim ne radi???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kao kod kuće
|
![]()
Jesi li probao tako kako je rekao elvis?
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako sam dobro shvatio, i3 zna da cita i pise samo DD diskete. Koje ti koristis? Da li pri vrhu sa obe strane imaju "rupe"?
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala svima na odgovorima...elvis,jager probat cu tu varijantu sutra,jer komp na kojem trenutno radim nema floppy diska...javim rezultate..pozdrav kolege
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
E! Onda onu rupu koja je samo rupa (nema poklopcic koji moze da se pomera) prelepi lepljivom trakom. Ona druga rupa takodje treba da je "zapusena", mozes tu malu plastiku da pomeris noktom.
Prva rupa (bez poklopcica) odredjuje da li je disketa HD ili DD. Sa rupom je HD, a tebi treba DD (bez rupe). Druga rupa odredjuje da li na disketu mozes pisati, ili ne. Ukoliko je rupa, nema pisanja, vec samo citanje. Ako rupe nema, mozes po njoj pisati. Probaj, mora da uspe ![]()
![]() |
#20 |
Vredan član društva
|
![]()
kuki..evo odgovorio sam maloprije da cu probati varijantu sutra...vidis i sam razlog.. a ako sve bude ok,javim ti kako zvuci...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|