|
|
|
||||||
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
Meni dođe kupiti tvrdi plastični i veći od sx900 da mogu "pregraditi" i u "višku" držati tablet i nosač za tablet jer je krhak i u mekoj torbi samo čekam kad će se skršit i onda se mogu *ebat.
Poslano sa mog 2201116PG koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Odomaćeni član
|
Ja to sve držim po malim koferima i nema brige.
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
|
|
|
#13 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.838 puta u 1.369 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Svaki gažer ima svoj pristup kompletiranju i slaganju opreme.
Moji prioriteti su ovim redom: 1. Pojedinačni element za nošenje ne smije biti teži od 20 Kg 2. Što manji broj elemenata (prenos iz auta do bine u max 4-5 puta) 3. Optimalizirana duljina kablova (brže i jednostavnije postavljanje i spremanje) Zato sam napravio custom kofer u koji stane sve za gažu, mixer, ruter, tablet, produžni za struju, kablovi, vanjski ekran, mikrofoni i in-ear. To je onaj sivi koji se vidi u gepeku. Drugi srebrni nisam niti nosio na binu, u njemu je stajala rezervna oprema za zlu ne trebalo. Kofer stoji ispod stalka klavijature. Jedan poklopac se može fizički skinuti i na bini to izgleda kao na drugoj slici. Volim urednu binu sa prikrivenim/lijepo složenim kablovima i dobar pregled prema gostima. |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | tonijo (12.12.2025) |
|
|
#14 |
|
Odomaćeni član
|
Ljepo,poslikam i ja svoj setup
..... Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
|
![]() |
| Favoriti |
|