|
![]() |
#11 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma da treba mu jos docrtati TDi i ugraditi neki auspuh ovako nista
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pazi ovo
![]()
![]() |
#13 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Nije mi jasno što još nitko nije okačio sliku Juke boxa s utičnicom za mikrofon.
Stvarno, pojedincima mašta radi 500 km/h. Što će vam toliko dugmiča na kljavi. Ja sam najsretniji bio s 4 kontrol gumba, jakim preglednim editorom i numeričkom tastaturom s obavezno HOLD tipkom. Drugo ti ne treba na solo synthu. A na aranžeru sve gore navedeno i synchor/stop tipka, a ispod "šlapa" za varijacije i introe, pa preko nekog serijskog univerzalog kabla ili USB-a. čemu kompliciranje ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ti stvarno nekontas zasto sam stavio ovu sliku,Pa vidis kako se ljudi sprdaju sa slikom sinta koda je svemirski brod
![]() |
#15 |
Kao kod kuće
|
![]()
E ti sliku sam trazio,strasno.Unistili su PA80,vidite na sta lici.
Specifikacije su mu sledece(KORG PA1000x):ima 20 slidera,ima 2 tockica jedan je za tempo a drugi za motanje kabla,ima displej u boji osetljiv na dodir,ima 3 Start/Stop dugmeta-u slucaju da se opijate mozete koristiti koji vam je najblizi,itd... hehe
![]() |
#16 |
Kao kod kuće
|
![]()
I usto ima jedno dugme s kojim podesavas visinu sinta na stalku... Heee
![]() |
#17 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]() ![]() @ gala Kužim ja i to kako dobro da je zajebancija. Ali stvarno, da i postoji, onda neka ima autonavigaciju da sam ode na svirku i poslje svirke doma. ![]() Ma i to je premalo. Neka sam svira i hologramski projecira moj lik kako svira na njemu a ja ću ujutro doč samo po pare. Momci, manje po pivu i rakiji. Škodi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
i zaboravili ste napomenuti da taj 1000x pali se na otisak prsta od vlasnika... to ja prava stvar GALA kako nam ranije nisi rekao da je ovako sto izaslo ........??????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
Da,ovo je prva klavijatura koja se pali na otisak prsta,i ima alarm u slucaju da neko pokusa da je ukrade. Haha...
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa ljudi kako ste zaboravili napisati da ima alu feluge, i grijace u tipkama, nesto kao vebasto grijanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kazete, sta |
|
|