|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#11 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Da Kljucko al tako nece svaka masina poznati te komande, imace problema dok onaj
nacin koji sam objasnio je STANDARD i moze svugde, bilo gde.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
dobro ovo smo rjesili ..moze na obadva nacina..a sad me interesuje kako cu promjenit instrument(npr..na sintu je bila odsvirana harmonika...sad kad sam prebacio na komp,hocu da mi u mjesto te harmonike svira klarineta..isao sam na ove bankove i programe....ali kad vratim na pocetak opet isto
![]() |
#13 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Isto tako u KEY, umesto VOLUME odaberes PROGRAM CHANGE i tu nacrtas koja boja.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]() Citat:
![]() Mislim da bi to lakse islo u List editoru..Nadji gdje ti je PC i pored njega pise neki broj...eh tu vrti i nadji pod kojim je brojem je tvoja boja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Downloads: 351
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Moje misljenje je da to sve najlakse funkcionira kad se radi sa Inspectorom. U inspectoru se po meni najlakse mogu mijenjati instrumenti, ali mora biti instalirana odredjena "Patchlista" instrumenta koji se koristi.
Znaci nastimam Volume i Panorama u mixeru, izaberem Instrumente preko Inspectora, exportiram Kao Typ1 i uz to upalim u export opcijama "Export Inspector Patch" i "Export Inspector Volume/Pan". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nemoj da milis da se kosim stobom ili nesto samo ne vidim i ne mogu skontati sta mislis
sa najlakse kad se sve to moze uraditi u KEY editor, isto tako i za isto vreme, samo udjes ukucas komande i gotovo, nista lakse il razlicito. Jedina razlika je to sto u kad je uradjeno u KEY editor onda je po standardu, moze se exportovati kao 1 ili 0 i pase svuda. To u Inspectoru nije neispravno al nije standardno jer svaka masina nece prepoznati, mnogo masina nece citati 0, to je to, nista vise. Ima mnogo opcija, on to moze i na sami sint posle da uradi, samo STANDARD je STANDARD.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Downloads: 351
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Mislim da je najlakse iz tog razloga jer mogu pustiti pjesmu tj. midifajl da svira i u mixeru smanjivati ili pojacavati kanale u realtime-u i odmah cujem sta sam napravio.
Isto tako mijenjam i Instrumente u realtime-u preko inspectora i imam mogucnost da usporedim koji bolje zvuci jer imam direktnu usporedbu u toku pjesme, ne moram svaki put da zaustavim da bih upisao programchange. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
100%, skroz si u pravu samo jos nesto ima tu, ja radim isto tako ko ti ko sto ti radis.
Sredim sve kako mi treba na inspector i onda sve te iste date zapisem u editor. I ponavljam, na taj nacin nece ga svaka masina prepoznati jer sve masine ne citaju 0.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
U List Editoru neznam, nisam nikad koristio niti cu ikad koristiti PC Editor.
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cubase, midija, mix |
|
|