|
![]() |
#11 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pozdrav SINIŠA i pre svega - hvala ti puno za ove dodatne informacije, koje svakako puno znače.
Sa druge strane, izvini ako je došlo do nesporazuma, ali najiskreno - ja mislim da nismo hteli da podcenjujemo G70 a i zašto bi, kada sam ja postavio temu kako bi dobili što više informacija o ovoj klavijaturi. Ja sam samo izneo neka iskustva sa G-800, a o G70 i ne mogu da pričam i da ga kritikujem kada ga ni očima nisam video, sem na sajtu! A o PA1X i ja još uvek čekam da čujem "još nešto", sem o njegovoj memoriji..... Hvala ti još jednom na informacijama,a ja bih ti bio zahvalan pošto imaš ovu klavijaturu, kada imaš vremena da nam kažeš još neko iskustvo. Mislim da se i kolega KREŠO slaže sa mnom. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
|
![]()
mislim da se nismo dobro razumeli, ja sam vam samo preneo svoje utiske koje sam dobio isprobavajuci ove klavijature . Niko ovde nije govorio o podcenjivanju jedne klavijature u odnosu na drugu. Nazalost ja jos nemam G70 jer nemam toliko para i sacekacu koji mesec jer sam siguran da ce cena uskoro da padne,ipak je to puno para.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() ![]() Možda mali nesporazum prilikom pisanja. Što se klavijature tiče, hvala ti još jednom za informacije i želim ti da je što pre kupiš, pa tada da nam izneseš sve detaljno :wink: Pozdrav. |
![]() |
![]() |
#14 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pozdrav kolege !
naravno da se slažem sa svim rečenim. I Siniša je u pravu kao i Versy. Ali ... Htio sam istaći da sam razočaran odnosom cijena - ponuđeno od strane velike trojke. Meni ne vrijede Pa1X Pro, G-70, pa možda niti Tyros II te pare. Informatički gledano to je elektronika u usporedbi s PC računalom vrijedna jedva 500-600 Eura, + malo kvalitetnije tipke i plastike. Molim da me sad ne napadate, ali činjenica je da je ne samo industrija muzičkih instrumenata nego primjerice auto industirja pratila samo desetinu noviteta od informatičkog buma i trenda na tržištu, te da su se razvijali tim tempom, danas bi primjerice Tyros bio igračka za našu djecu, a autom bi prolazili 100 km sa 2 dcl benzina. Razumijete što želim reči. Nisu niti Solton niti Kurzweill puno dalje otišli od "Velikr trojke" po mogučnostima i savršenstvu, no trenutno su dosta bolji. Ja sam razmišljao da uz Pa80 imam neki noviji Yamahin solo synth kao S-80, EX-7 pošto za Motifa trenutno nemam para, no odkad sam čuo Kurzweill K2661, kad skupim cash neću žalit ni centa. Mad će do onda Roland izbacit novog Fantoma, nazovimo ga "Falcon", KORG Quadrotona, a Yamaha Exprite Motif, koji će garant biti jaći od K2661, ali do tada će za Kurzweill biti već brdoooo isprogramiranih boja i terci i samplova ko u prići. Navedena trojka će biti najmanje godinu dana u povojima. Eto, cjenjene kolege u tom grmu leži zec. Nije da sad moramo svakih 2-3 godine čim izađe nova "babaroga" kupovati novitete, ali treba biti mudar i s postoječim alatom kojim imamo izmusti iz novčarki što više para na svadbama, gažama i tezgama. Eto, toliko od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
KRESO, potpuno se slazem sa tvojim komentarom i suvisno bi bilo - bilo sta dodati.
Drago mi je da se razumemo ![]() Pozdrav. |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
|
![]()
e ovako ja sam probao g70 i kupio njegovog naslednika ROLAND E80 nista bolje od zvuka na ovoj klavijaturi nisam cuo.....!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Daj fury jarane jos koju rijec o E80 i reci nam ako znas kolika je razlika izmede E80 i E50-60. na koji si nacin mislio sa tim da nisi cuo bolji zvuk jel solo boja ili pratnje. dali uzima ritmove starijih serija G-EM-VA i td. Ja iscekujem neku seriju koja treba da izade ROLAND E12 kazu za nase trziste a zagrijan sam i za E50 samo nikako da pravih informacija dobijem Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2006
Mjesto: Brussel/Bg
Downloads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: Muzika, automobili
![]() |
![]()
Ajde ljudi, neka neko lepo objasni sve o G70. I ako moze neka ga uporedi realno sa nekim Korg-om.
Bez uvrede, ovde se samo mogu cuti licna misljenja, a ne nesto realno. Voleo bih da neko napise Korg je bolji zato i zato, i da se pozove na realni podatak a ne korg je bolji zato sto ga ja imam... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.12.2006
Downloads: 153
![]() |
![]()
evo jedan komentar od vlasnika,u kratkim crtama da voam objasnim kao 1 roland e 80 nije naslednik vec mladji brat od g 70,cijena u hr. je g 70 20000kn,e 80 15000kn,i to su slicne klavijature,razlika je sto g 7o ima bolju tipku(hammermechanic) a e 80 obicnu,g70 76 tipki,e80 61,i ne ide mi u glavu da je to nekom isto ako kao ja vec 10 godina radi sa rolandom,g 70 ima vise internih sampleova i dosta opcija sto e 80 nema(ustvari otidjite na www.roland.com pa se uverite)a sto se tice usporedbi klavijature korg i roland su vodece medju arrangerima,korg ima svoje vrline a i roland svoje,cenjene su sirom sveta i jos jedno nemojte da uporedjujete e80,e60,e50,sa g 70 jer je on vrh rolandovih arrangera kao pa1x pro kod korga,pozz.,rolandovcima i korgovcima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.12.2006
Downloads: 153
![]() |
![]()
pa otidji na rolandovu web adresu pa ces da se uveris,uosalom koja je cjena e 80 a koja g 70?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g70, roland |
|
|