|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Download Centar -> Boje i Semplovi -> Korg -> PCG I KMP...
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Uploadovan set sa 3 sempla
![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Bravo care!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo i ja sam dodao u download centar upravo par semplova klavira. Trebalo bi uskoro da se pojavi u dl sekciji. Ako jos nesto bude trebalo javite. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Da bi mogao mijenjati preko klavijature boje moram ukljuciti pod "global midi preferences" -> bank and program change. Ako to ukljucim onda svaki put kada pustim neki ritam on pomijesa kanale sto sam postavio i zakljuco da se ne mijenjaju. Povuce neke iz liste koje sam importovo na odgovarajuci kanal za drum, bass, ... zavisi sve sta ritam koristi od kanala.
Da li je ko pokusao da zakljuca kanal tako da ne moze nista uticati na to da ga zamjeni s drugom bojom? Jedno drugo resenje bi bilo kad ne bi morao ukljuciti program change, tako da koristim samo bank change da ritam sam ne moze promjeniti kanale. Ako ima neko resenje za ovo bujrum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.10.2006
Downloads: 941
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Hteo bih da isprobam Vsempler pa bih zamolio ako moze da postavis link odakle mogu da ga preuzmem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
Evo link imaš ovdje http://www.yu-midi.com/forum/faq.php to se nalazi pod brojem 13 i 14!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
namestanje, programa, vsampler |
|
|