|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ajd probaj opet a da nije pred spavanje...
![]() ![]() Pozzz
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.06.2007
Mjesto: Novo Virje-HR
Downloads: 538
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg-PA500
![]() |
![]()
mirandess.
Mislim ako sam dobro shvatio pitanje to bi trebalo ici ovako Dakle odabereš ritam za željenu pjesmu podesiš sve kako ide za tu željenu pjesmu i sve to spremiš u SongBook. Nakon toga pozoveš tu pjesmu iz SongBooka-Select>exit>na ekranu ti se pokažu sve postavke pjesme ,ritam,brzina itd.ideš na PS-STS1 to klikni i otvara ti se PERFORMANCE tu dakle izabereš željenu boju kad to odabereš>exit>SongBook dugme>Book Edit1,tu oznaciš kvacicom WriteSTS gornji krug ti mora biti pun(oznacen)-u produzetku ti piše ime izabrane boje>To ![]() Dakle kad pozivaš željenu pjesmu iz SongBooka ona je spremna za sviranje i boje ti ostaju onako kako si ih Ti postavio i tako ti postavka stoji dok ih ne promjeniš. Ima I drugi nacin da se boje spreme u STS ![]() Mislim da je to odgovor na tvoj problem, a ako ima još koji nacin za taj SongBook kolege ce ti vjerovatno napisati. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Moras u song booku memorisat i i sts 1...4 i bice sve ok
Dodato: Songbook moze veoma brzo ad prebacije ritmove, ako nemaju txt i ako imaju malo taktova, recimo jedani lil dva. Ako imaju txt onda je jedini nacin brzog rada da ne smjestis txt u folder nego direktno na disk. Kod mene je tako i radi extra Promijenjeno od ELKO (12.01.2011 u 21:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Songbook se veže uz cijeli set u kojem je izrađen. Moguće je kopirati samo songbook ali neće da radi u drugom setu bez ritmova i zvukova koji su zapisani u njemu od prvog seta.
Promijenjeno od Tomy (21.08.2019 u 00:28 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Tomy za ovaj koristan post: | macak1 (21.08.2019) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.01.2014
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pretpostavljao sam da je tako, ali bilo bi mi od velike pomoci kad bi vidio da je npr. pjesma Kupicu ti Dance u nekom od rumba ritmova brzine 110 i ako ima i tekst sa akordima bilo bi od velike pomoci. Lakse je prepraviri iz npr. rumba dx u moju rumbu i sloziti zvukove sa moje kalvijautre nego traziti tekst, pa koji je ritam brzina ..... Ovo sve govorim jer sam pocetnik, pa mi je sve novo i ritmovi i akordi...
Ma u stvari pokusacu sam kako bih stekao iskustvo i naucio sve iz pocetka. Lijenost je gora od bolesti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne može nikako kao što sam prije napisao, jer kad se učita samo songbook od neke rumbe iz prvog seta, možda je u drugom setu na mjestu te rumbe 110 upisan neki rock 140 tako da to ne ide...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
book, pa800, song |
|
|