Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 05.01.2011, 16:16   #1
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ajd probaj opet a da nije pred spavanje... Salim se malo, probaj opet, moze tako sigurno... I ne plasi se, nista neces pokvariti. Probanjem se najbolje uci.

Pozzz
Star 05.01.2011, 17:50   #2
vijak
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 22.06.2007
Mjesto: Novo Virje-HR
Downloads: 538
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg-PA500
vijak befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard sts

mirandess.
Mislim ako sam dobro shvatio pitanje to bi trebalo ici ovako Dakle odabereš ritam za željenu pjesmu podesiš sve kako ide za tu željenu pjesmu i sve to spremiš u SongBook.
Nakon toga pozoveš tu pjesmu iz SongBooka-Select>exit>na ekranu ti se pokažu sve postavke pjesme ,ritam,brzina itd.ideš na PS-STS1 to klikni i otvara ti se PERFORMANCE tu dakle izabereš željenu boju kad to odabereš>exit>SongBook dugme>Book Edit1,tu oznaciš kvacicom WriteSTS gornji krug ti mora biti pun(oznacen)-u produzetku ti piše ime izabrane boje>ToTS-1,2,3,4 klilneš na STS-1 i listaš gde hoceš postaviti tu istu boju dakle biraš koji STS.>Write>OK>yes.Željena boja je spremljena na željeni STS i tako redom za STS 2,3,4.
Dakle kad pozivaš željenu pjesmu iz SongBooka ona je spremna za sviranje i boje ti ostaju onako kako si ih Ti postavio i tako ti postavka stoji dok ih ne promjeniš.
Ima I drugi nacin da se boje spreme u STSongBook>select željena pjesma>exit>PS STS1>željena boja u performance>exit>gore u desni cošak oznaci strelicu>otvara ti se tabela oznaci>Write Single Touch Setting>pojavi ti se STS izabrana boja vrtiš kotačićem na koji STS da je staviš>OK>YES i boja ti je na željenom STS.
Mislim da je to odgovor na tvoj problem, a ako ima još koji nacin za taj SongBook kolege ce ti vjerovatno napisati.
Pozdrav.
vijak je offline   Reply With Quote
Star 12.01.2011, 21:47   #3
ELKO
Vredan član društva

ELKO's Avatar

Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
ELKO befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Moras u song booku memorisat i i sts 1...4 i bice sve ok
Dodato:
Songbook moze veoma brzo ad prebacije ritmove, ako nemaju txt i ako imaju malo taktova, recimo jedani lil dva. Ako imaju txt onda je jedini nacin brzog rada da ne smjestis txt u folder nego direktno na disk. Kod mene je tako i radi extra

Promijenjeno od ELKO (12.01.2011 u 21:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
ELKO je offline   Reply With Quote
Star 21.08.2019, 00:27   #4
Tomy
Odomaćeni član

Tomy's Avatar

Registrovan/a dana: 05.06.2005
Mjesto: Cakovec
Downloads: 231
Uploads: 2
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 86 puta u 82 Postova
Instrumenti: Yamaha GENOS2, Motif XS6, Korg PA800, ROYAL STANDARD Silvana II, Boss VE-500...
Interesi: Klavijature, Software, Web, PC...
Tomy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Tomy pošalji poruku preko ICQ messengera Tomy pošalji poruku preko MSN messengera Tomy pošalji poruku preko Yahoo! messengera Tomy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Songbook se veže uz cijeli set u kojem je izrađen. Moguće je kopirati samo songbook ali neće da radi u drugom setu bez ritmova i zvukova koji su zapisani u njemu od prvog seta.

Promijenjeno od Tomy (21.08.2019 u 00:28 sati)
Tomy je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Tomy za ovaj koristan post:
macak1 (21.08.2019)
Star 21.08.2019, 08:24   #5
macak1
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 14.01.2014
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
macak1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pretpostavljao sam da je tako, ali bilo bi mi od velike pomoci kad bi vidio da je npr. pjesma Kupicu ti Dance u nekom od rumba ritmova brzine 110 i ako ima i tekst sa akordima bilo bi od velike pomoci. Lakse je prepraviri iz npr. rumba dx u moju rumbu i sloziti zvukove sa moje kalvijautre nego traziti tekst, pa koji je ritam brzina ..... Ovo sve govorim jer sam pocetnik, pa mi je sve novo i ritmovi i akordi...

Ma u stvari pokusacu sam kako bih stekao iskustvo i naucio sve iz pocetka. Lijenost je gora od bolesti
macak1 je offline   Reply With Quote
Star 21.08.2019, 16:52   #6
Tomy
Odomaćeni član

Tomy's Avatar

Registrovan/a dana: 05.06.2005
Mjesto: Cakovec
Downloads: 231
Uploads: 2
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 86 puta u 82 Postova
Instrumenti: Yamaha GENOS2, Motif XS6, Korg PA800, ROYAL STANDARD Silvana II, Boss VE-500...
Interesi: Klavijature, Software, Web, PC...
Tomy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Tomy pošalji poruku preko ICQ messengera Tomy pošalji poruku preko MSN messengera Tomy pošalji poruku preko Yahoo! messengera Tomy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ne može nikako kao što sam prije napisao, jer kad se učita samo songbook od neke rumbe iz prvog seta, možda je u drugom setu na mjestu te rumbe 110 upisan neki rock 140 tako da to ne ide...
Tomy je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
book, pa800, song

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...