|
|
![]() |
#1 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
1. Imam fantoma i praktično tonski ceo g 70 a uz to i sonic cell 2. više mi se zgadilo da ga vukljam po svirkama a sviram 10 posto stvari iz njega 3. iznervirao me midi routing koji mi je bio isuviše komplikovan a hteo sam dosta bubnjeva da vučem sa fantoma 4. uzeo sam pa2 i sad mi radi potpuno identično kao g70 što se bubnja tiče s tim da ova stvarno ima dosta boljih boja za desnu ruku plus sempler i mogu u mom slučaju više iz nje da izvučem...a uz to midi routing mu je idealan Što se pa1 tiče nisam siguran da se iz nje može izvući to što ti tražiš a mislim da znam šta ti nedostaje jer smo svi navikli na roland zvuk i teško ga je isterati iz glave...ako se odlučiš za g70 moraćeš imati uz njega još makar LE-a za narodnjake,to sigurno,faliće ti boja...e sad na tebi je odluka... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Druze moj to je samo stvar ukusa i navike!!!
I ja sam ceo zivot svirao Rolanda pa sada sviram KORG i navikao sam se vremenom... A to da je los zvuk nije tacno!!! Sedi i provodi par sati dnevno za klavijaturom i provali svaku mogucu funkciju na njoj pa da vidis kako radi... Samo rad i rad... POZZ
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Igore...Ne znam št prelaziš sa PA1X,možda nisi imo pravog materiala da ga doradiš,doduše sa 32MB ne možeš očekivati nekog drastičnog sounda samo nasuprom G70....hmmm....Neću ništa da govorim ali imam svoje mišljenje,počevši od dimenzija,težine,itd...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li neko hoće da mi pošalje svoje Mp3 primere sa Pa1xpro da čujem,možda je problem u mojoj klavijaturi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
Sonic cell,da sa njega vuces bubanj i sta ti vec nedostaje sa Rolanda a za solo sa Korga.SMRTONOSNA KOMBINACIJA.Ima d'ubijes ceo Arandjelovac i blizu okolinu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nishki
|
![]() Citat:
Trebas to da cujes negde uzivo klavijaturu da da kazez da li valja ili ne.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 41
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Igorčina buraz evo dam Va7 i akai sve ustimano samo sjednes i sviras dobijes sve moje ritmove..stimao sam danima i nocima, znaci spremno za svirku....sve je ocuvano koliko je god moguce.....hehehee buraz ostvi si taj sint i srediga to ti je moj savijet
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (13.10.2008 u 17:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
brate uzni ti lepo na jednom kanalu odvoji bubanj, na drugom bas gitaru, a na stereo ostalo sto ide u aranzeru..... razlika je ogromna.. tako da verujem da se neces vise razocaravati samo ako umes sve to da nastelujes... totalno je druga klavijatura
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g70, pa1xpro, zameniti |
|
|