|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Puno je to novaca.
Trebao bi uzeti nešto sa semplerom,a ima se u toj cijeni.I psr9000 i pa 80... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
|
![]()
da mnogo je para.ja sam mislio da su do 1000e.mogu uzeti pa1x za 1500.ne nisam zapeo za yamaha nego sam mislio da su jeftiniji.hvala u svakom slucaju.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.09.2008
Downloads: 5228
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
1400€ PA1x ili pa800 polovan!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pa vi niste normalni zapeli za taj sempler kao da bez njega ne moze da se zivi.
Pola ljudi ne zna ni da ga koristi,a hvali se e ja na korgu imam sempler,mos' misliti. ![]() Covek ima Korg Tr i sta cemu i aranzer sa semplerom. Ima aranzera koji nemaju sempler,a rade deset puta bolje od ovih sa semplerom. I sta ako se coveku bas svidja Tyros 1,jel ubio nekoga da ga odmah tako napadnete,ili svi moramo da sviramo pa800 samo da bi vi imali vise materijala za njega? Peterujete ponekad stvarno. Svako ko kupuje arnzer ili sint najbolje je da ode u prodavnicu i kupi ono sto njemu najvise odgovar,a ne po nagovoru pojedinih nazovi "strucnjak". Znam mnoge koji su tko kupovali (uzmi ovo nemoj to)pa posle lupali glavom o zid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Drugar foruma
|
![]()
drugari samo opusteno,svako je iz svog ugla dao neki savet,nema potrebe za raspravom.svakom od vas jos jednom hvala/pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Polako siniša,
nitko nikoga ne tjera na nešto.Pogotovo ne nešto loše. Ako nisi primjetio ,složili smo se u vezi ovoga posta svi.Nije stvar u sempleru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nije ovo vezano smo za ovaj post i razumem o cemu se ovde radi ali pojedini toliko forsiraju taj sempler i korg da ga u svakoj temi pomenu bar tri puta kao da su se rodili sa njim.
Korg jeste dobar ali nije jedini ima i drugih. Sto se tice semplera tu je po meni dosta los kad se usporedi sa drugim proizvodjacima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###Pa vi niste normalni zapeli za taj sempler kao da bez njega ne moze da se zivi###
Vala muzičar koji ne ume da svira ili svira samo za hobi i ima sempler tek toliko da se pohvali to je žalosno...Ali ta tvoja izjava---NE MOŽE BEZ NJEGA...Jednostavno sempler nudi sve što treba jednom muzičaru koji zna da pored internih soundova iz instrumenta izvuče ono najbolje...A to da postoje aranžeri bez semplera koji zvuče bolje od njega nije istina...Ako misliš dotično na neke aranžere bez semplera što su sad aktivni---Jeste za neke zabavnjake i splavovi-stil...Ali za PRAVOG narodnjaka i orientalista,sempler je neizbježan...Ako ko misli da se keči sa BEAT-ovima,ROCK,DISCO,itd---To odrade i obični aranžeri i to čak sa internim ritmovima i soundovima a ako neko misli da ga "cepne" južnjački stil a da zvuči kako treba-no comment...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Kao kod kuće
|
![]()
Moj predlog ti je da kupis Yamahu PSR9000/pro!
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da raspolazem cifrom od 1500 eura, pazario bih PSR 3000 (ja je imam) i TRITONA (njega jos nemam, imam X5D), i dobijes kombinaciju koja je sigurno bolja od PA 80 ili PSR 9000pro. Ko se sa ovim ne slozi, nije cuo dobro sredjenu PSR 3000, a TRITONA ne verujem da neko nije cuo.
Sa ove dve masine se otprilike uklapas u tu cifru, dobitna kombinacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tyros1 |
|
|