|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
nije uredu .Fajlovi za OS su instalacijski fajlovi i ti bi morao da dva puta kliknes na njega i on ti napise da ubacis disketu u kompjuter .To sto ti povuces taj fajl sa misem nije ispravno .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2007
Downloads: 400
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ej hvala fico,
uradio sam kako si mi rekao i uspjeo sam ucitati novi OS ali nazalost nisam rijesio problem na klaviru! Drugovi, hvala puno!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
Sad skini resources tamo gde si skinuo OS i ubaci u klavijaturu. To su ti fabricki ritmovi i boje. Instalacija ti je opisana u onaj pdf fajl. Za instalaciju ti trebaju 5-6 flopija. Ako ne znas kako da instaliras, javi se. PozZz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.01.2008
Mjesto: Austrija Bec
Godina: 48
Downloads: 406
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Pozdrav svima.evo i ja sam odavno clan ove stranice ali nikad nisam imao potrebe za pitanja jer vec ih ima i resene su.a sto se tice os.3.06 imam isti slican problem.Skoro sam ugradio HDD u Korg pa50.Uradjeno je dobro ,ali kad sam postavio staylove na Hdd,dok je bio upaljen bile su tu za upotrebu.Akad ugasim i opet upalim ih nije vise bilo ,pise EMPY.A na disku nisu obrisani.Pa sam zvao tog coveka sto mi je ugradio,da ubacim opet os.Pa i kod mene nece nikako da ga ucita.Uradio sam sve kako ste opisali u predhodnim temama.Pa ako neko moze da mi pomogne oko ovih dva problema.Ps.prepravljen je pa50 u pa80.
Promijenjeno od Vaxter (28.12.2008 u 12:28 sati) Razlog: BEZ CITATA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Prvo pogledaj kad upalis sint i ides na utilitis dali tamo gde ti pise HD i njegova kapaciteta dali ga sint prepoznaje to je dali je on napisan tamo normalno ili su slova bljeda .Ako se vidi onda pokusaj da sejvas jedan stajl na HD u jedan user i kad ga sejvas ugasi sint i ponovo upali .Znaci sredis stajl i sejvas i odma gasis sint i ponovo palis.Verovatno znas da moraju da gore obe lampice na sekciji za ritmove ili direkt acces .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Cao.Kao sto rekoh,i u untilt je pune boje-nisu tckice.Znaci da ga prepoznaje.Na njemu su bile bezbroj midi fajlovi koje su normalno radile to jest kad pozovem odmah se pojave.Tako i sa stayl.,ja ih ubacim,i one su tu.Znam da trebam da pritiskam dok se ne pojave obe zr.lampice.I sve je u redu dok je upaljen.A kad ugasim i upalim ,nema ih.I kad gledam na DISK preko load opcije,one su tu.A posle je dovoljno jedan stayl. da sejvujem,onda se pojavljuju i ostali .Malo nelogicno.A tso nemogu OS da startujem.Mozda kad bi to uradio bi resio taj problem-neznam???!!!Probao sam i sa OS 3.06 sa Yu-midi stranice.Ista stvar.A ovaj majmun iz Srbije mi je obecao za pomoc.danas sutra a nista od njega.Pa sam malo i ljut.Pa sad pokusavam sam to da resim,uz vasu pomoc.Idem na rucak pa ako odmah ne odgovorim cujemo se kasnije.CAo,hvala
Promijenjeno od Vaxter (28.12.2008 u 12:28 sati) Razlog: BEZ CITATA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Sta moze biti sad tacno kod tebe greska tesko je reci .Malo sam i ja zahrdjo sto se tice korga ali bilo je negde na forumu pisano kako da se sejvaju stajlovi na HD da budu uvek tamo kad jih trebas ili na disketi odakle jih mozes pozivati kad hoces .Predpostavljam da si to sve kupio od coveka koji preradjuje PA50 na PA80 i koji je modifikovo taj OS zato mislim da nije shodno da ga nazivas majmunom jer ipak je on valjao ovde mnogima na forumu a i sad je bas ovo oko nove godine pa svi zure da zavrse sta imaju .A ako ti je obecao pomoc ona ce sigurno i biti samo malo strpljenja .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
Ta greska sa HD-om se dogadja najcesce, napominjem najcesce kod unosenja globala od drugog seta, klavijature.. Znam koji je problem i 99 % sam siguran da je do toga..
Rjesenje je , nanovo instalirati sve i unijeti sebi user set u klavijaturu ( bilo sa Hd ili floppy-a) ali bez globala..Uvijek bez globala..i takve stvari ti se vise nece dogadjati. Pozdrav
![]() |
#19 | |
Vredan član društva
![]() |