|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Vec pocinjem strasno da se nerviram! Hvala vam svima na pomoci.
Ipak, najbolje je da sacekamo Vaxtera da on kaze sta i kako. Ako nekim cudom ne bude znao, bacam komp kroz prozor. Hvala jos jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Godfather
|
![]()
Desni klik na drive, pa explore...
Tako ceti ga, valjda, otvoriti... Ukljuchi da ti se vide skriveni i sistemski fajlovi. Naci cesh autorun.inf, koji je neko vec pominjao, i izbrishi ga... To ce ti biti to... Verovatno ti je antivirus vec ochistio maliciozni program, ali ovo nije mogao da vidi kao neshto shtetno, pa je zaostalo...
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Otvorio sam tako particiju C, obuhvatio Windows, Program Files i Documents and settings isao na properties i obe one stiklirao (show hidden i read only). Kao rezultat nestao mi je program files. Ljudi, kako sam se sad iznervirao!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Godfather
|
![]()
Hahah
![]() Ne toooo.... Ovo... Kada ga otvorsh sa desnik klik pa explore. Citat:
Takodje i taj autorun.inf koji treba da izbrishesh. Videcesh i program files, kome treba da odchekirash to hidden ili system... Shta si vec chekirao... Ovo ti je za Xp... EDIT: Evo ti i sa slikama... http://kb.mozillazine.org/Show_hidden_files_and_folders
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Extra, sve sam uradio kako je. I nasao sam datoteku pod imenom autorun.inf. Obrisao sam je, ali opet sam se vratio na staro i ne mogu da otvorim jbne localne discove
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Godfather
|
![]()
Restarta malo?
![]() |
#17 |
Nishki
|
![]() ![]() ![]() Sad je restartovao komp i sigurno je dobio "plavi ekran smrti"! Vidite da ga nema da javi rezultat!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Godfather
|
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Milanche, pogodi ti... Sta se ovde desilo to samo Bog zna. Znaci, ne verujem da sam uspeo da napravim da opet obaram sistem, a pre 4 dana sam ga podizao.
![]() Sad sam uzeo od jednog prijatelja Kaspersky 2009. Valjda ce da nestanu svi problemi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Emire, prijatelju,
prvo makni sve antiviruse i ostale gluposti koje se tiču nekih zaštitnih programa. Zatim ubaci CD u komp, i prati šta ti se događa na ekranu Čekaj dok ti se pojavi: PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD Pritisni bilo koju tipku i sačekaj Kad ti počne BOOT-anje, pričekaj da složi sve svoje instalacijske fajlove, i zatim će te tražit da pritisneš tipku F8=I AGREE Pritisneš nju, i onda vidiš tamo , izbaci ti tri opcije Jednu za novu instalaciju XP-a, jednu za popravak postojeće, i treća, hebiga ne sjećam se sad. Uglavnom odi na onu drugu za popravak postojeće instalacije i dalje prati šta te traži. Naravno, kad ti završi probaj Windowse, i ako opet ne ide, nema ti drugenego FORMAT C:, i sve ispočetka I na kraju, moj savjet...nemoj uz NOD32 stavljat nikakav drugi program, jel on ti sve može obavit sam, samo ga treba dobro poriktat. Nadam se da će ti evo to sve skupa riješit tvoj problem Srdačan pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|